VenoNormal opušta osvježava i hladi noge!

VenoNormal opušta osvježava i hladi noge!

Preporučuje se starijim osobama, osobama koje imaju stojeće radno mjesto te osobama koje osjećaju umor i težinu u nogama.

 • Ovo je proizvod za koji ste čuli, a niste znali kako i gdje kupiti!
 • Brz učinak
 • Poboljšaje cirkulaciju vena
  Ne sadrži sintetske mirise već samo prirodna svježa eterična ulja
NARUČITE ODMAH

Epohalno otkriće naučnika

VenoNormal opušta osvježava i hladi noge!

 • Našim doktorima i naučnicima bilo je potrebno 8 godina da dizajniraju ovaj profilaktičko-terapeutski dodatak.
 • Otkriće godine je nominovano za međunarodnu nagradu Fondacije Gairdner.
 • Prirodni tonik i adstringens namijenjen za masažu nogu i proširenih vena, koji učvršćuje, regenerira , umiruje kožu i smanjuje osjećaj težine u nogama.

VenoNormal uklanja 5 osnovnih uzroka proširenih vena

VenoNormal opušta osvježava i hladi noge!

 1. Upala površnih vena
  VenoNormal spriječava upalu vena u njenom samom početku.
 2. Krvarenje iz varikoziteta
  Vena se širi na račun debljine stijenke, odnosno što je vena šira to je njena stijenka tanja. Takva vena dekubitira kožu sa unutarnje strane, stanjuje je pa svaka vanjska trauma, čak i malo grublji ručnik može dovesti do neugodnih krvarenja.
 3. Otvorene rane na koži
  Dugotrajnim djelovanjem obrnutog tijeka dijela venske krvi dolazi do pigmentacije kože s promjenama u tkivima što rezultira otvorenim ranama koje ne cijele.
 4. Upala dubokih vena (Phlebothrombosis)
  VenoNormal smanjuje šanse za dobijanje plućne embolije.
NARUČITE ODMAH

Pogodnosti preparata VenoNormal ©

 • Brza pomoć
  Već nakon prvog korištenja odma osjetite promjenu!
 • Bolja cirkulacija u venama.
  Regulira ispravno funkcionisanje protoka krvi.
 • Sveobuhvatno poboljšanje zdravstvenog stanja.
  Uklanjanje grčeva, žarenja u nogama, boli, trzanja, utrnuli i hladni prsti, zatezanje u preponama itd…
 • Djelotvorni rezultat bez neželjenih posljedica.
  Žive biljne ćelije se potpuno slažu s ćelijama ljudskog tijela

Mišljenje stručnjaka

Glavni razlog nastanka proširenih vena krije se u našim genima – to je već potvrđena činjenica, međutim, postoje i mnogi drugi faktori koji mogu doprinijeti proširenju vena – poput hormonalnih fluktuacija, nošenja visokih potpetica, starosti, topline, prekomjerne težine i posla kojeg radite svakodnevno.

 

Na sreću postoji praktično bezbolna, te, ako se pravilno izvodi najučinkovitija metoda u liječenju proširenih vena koju preporučujem svim svojim pacijentima. U pitanju je fantastični prirodni preparat namijenjen za masažu nogu i proširenih vena, koji učvršćuje, regenerira i umiruje kožu – VenoNormal.

 

Njegova upotreba je vrlo jednostavna: Gel se nanosi 3-4 puta dnevno na bolno mjesto i lagano se umasira. Efekat ćete vidjeti već nakon nekoliko dana. Njegovi potpuno prirodni sastojci pomogli su stotinama mojih pacijenata.

Eldar Huskić Doktor specijalista, M.D.

Komentari ljudi koji su zadovoljni djelovanjem proizvoda VenoNormal ©

Imam 60 godina i već niz godina ima probleme sa proširenim venama. U početku sam osjećala samo grčeve i nije bilo iz vana toliko vidljivo, ali u nazad dvije, tri godine popucali su kapilare koji su nekako plave i ljubičaste boje. Na savjet prijateljice odlučila sam da probam VenoNormal i nakon mjesec dana efekat je bio nevjerovatan. Nastavit ću rednovno da koristim ovaj preparat.

Iman Mehić, 32 godina, Tuzla

Išao sam na pretrage u bolnicu i jedino što su mi rekli je da nosim čarape. Naime, svima je bio izgovor da sam premlad za operacije dok su mene noge neizdrživo bolile i vene su bile dosta izražene. Probao sam mnoge lijekove i preparate ali sve je bilo bezuspješno. A onda sam sasvim slučajno naletio na VenoNormal i od tog dana moj život je ponovo normalan. Riješio sam problem sa proširenim venama na prirodan i bezbolan način i zahvalan sam na 100% prirodnom preparatu VenoNormal.

Arijen Nalić, 46 godina, Bihać

Zadnjih 5 godina patim od jako izraženih površinskih vena na obje noge. Nekoliko puta sam išla kod doktora koji mi je predlagao klasičnu operaciju. Na svu sreću na vrijeme sam otkrila VenoNormal i počela sa njegovom primjenom. Riješila sam problem proširenih vena, bez odlaska na operaciju i sasvim prirodnom metodom. Svima ga preporučujem

Lejla Okić, 30 godina, Gračanica

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

VenoNormal opušta osvježava i hladi noge!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom