Solvenin od proširenih vena: osloboditi od boli i težine u nogama!

Solvenin od proširenih vena: osloboditi od boli i težine u nogama!

 • riješiti se 97% proširenih vena i ukloniti kapilare – u 28 DANA;
 • spriječiti mogućnost povratka varikoznih vena na razini kardiovaskularnog sustava – bez korištenja posebnih dijeta i trošenja brda novca na lijekove i bolne postupke;
 • radikalno prehraniti stanice kardiovaskularnog sustava, ojačati stijenke krvnih žila i povući njihovu biološku dob, zahvaljujući čemu će funkcionirati kao kod osoba od 20-25 godina;
 • smanjiti osjećaj “teških nogu” i eliminirati bol, osjećaje topline, peckanja i utrnulosti koje izazivaju proširene vene – već u 8 minuta nakon uporabe kapsule;
 • i zahvaljujući tome se opet veseliti životu!
NARUČITE ODMAH

Evo zašto moja metoda predstavlja sjajnu alternativu opasnim i skupim zahvatima:

Solvenin od proširenih vena: osloboditi od boli i težine u nogama!

 1. riješit ćete se vječnog osjećaja teških nogu
 2. zaboravit ćete na stid i neugodnost koje osjećate zbog proširenih vena
 3. zaštitit ćete se od poremećaja cirkulacije koje izazivaju proširene vene
 4. zaboravit ćete na oteklinu, bol i utrnulost nogu!
 5. uštedjet ćete tisuće kuna umjesto da ih bacite na neučinkovite i invazivne metode liječenja proširenih vena.

100% JE SIGURNA I VRLO JEDNOSTAVNA ZA UPORABU

Prirodni sastojci čine čuda – sve što znanost treba učiniti je stvoriti njihov savršeni sastav! Ovo je slogan koji me je vodio prilikom stvaranja formule za uklanjanje varikoznih vena. Tretman sadrži samo prirodne, sigurne i superučinkovite tvari. Zatvorio sam ih u obliku kapsula koje se lako upijaju, tako da svi mogu bez problema provesti tretman kod kuće. Dovoljno je uzeti 1 kapsulu dva puta dnevno da biste se oslobodili od varikoznih vena u 28 dana!

NARUČITE ODMAH

Kako biste mogli propustiti ovu šansu za oslobađanje od proširenih vena?

Možete se i dalje mučiti zbog otekline i utrnulosti nogu. Možete također i dalje trpjeti sve veće ružne promjene pod kožom i ignorirati rizik koji sa sobom nose… Ali zašto biste ako Vam garantiram brz, jednostavan i štedljiv način za uklanjanje proširenih vena zauvijek? Dovoljno je jedva 28 dana tretmana kako biste se pridružili skupini od 14 tisuća zadovoljnih korisnika Solvenin koji su već zaboravili na proširene žile i sada uživaju u 100% funkcionalnim nogama.

Ništa ne riskirate!

Koristeći Solvenin uklonit ćete proširene vene u 28 dana. Uz to, ništa ne riskirate! Kao svjetski priznato postignuće, moja formula dobila je prestižnu garanciju trostrukog zadovoljstva: originalnosti, kvalitete i zadovoljstva.

Garancija trostrukog zadovoljstva

Solvenin od proširenih vena: osloboditi od boli i težine u nogama!

 1. Garancija originalnosti – u vensko-cirkulacijskom tretmanu Solvenin nalazi se formula na bazi najjačih tvari koje odčepljuju žile i ojačavaju njihove stijenke. Njegovu učinkovitost u uklanjanju proširenih vena potvrđuju klinički testovi. To je jedina tako inovativna formula. Zato možete biti sigurni da će Vam stići originalan proizvod, dostupan jedino posredstvom ove stranice.
 2. Garancija kvalitete – s obzirom na napredan proces stvaranja vensko-cirkulacijske formule, Solveninispunjava najviše standarde kvalitete. Radi Vašeg zdravlja i dobrog raspoloženja, razina aktivnih tvari je odabrana tako da tretman bude u potpunosti siguran. Sve to kako bi učinci 100% ispunili Vaša očekivanja.
 3. Garancija zadovoljstva – brojni laboratorijski i potrošački testovi potvrđuju najvišu učinkovitost Solvenin. Na temelju ovih rezultata tretman je dobio priznanje specijalista iz cijelog svijeta koji ga preporučuju svojim pacijentima. Oni su uvjereni da ćete u 28 dana potpuno ukloniti proširene vene i zablokirati njihov nastanak na razini kardiovaskularnog sustava.

Recenzije kupaca

Nezamislivo je da tako jednostavna metoda čini takva čuda. Samo uzimate kapsulu 2 puta dnevno i varikozne vene doslovno nestaju. Nevjerojatno. Koristile smo to već ja, moje sestre i rođakinje. Preporučujem svima! Ovo je stvarno kraj varikoznih vena.

Tamara Pavlović, 65 godina, Zagreb

Koliko sam se naslušao da će me supruga potjerati iz kreveta ako ne učinim nešto s tim varikoznim venama, da me ne može više gledati i da sam odvratan. Čak me je poslala na zahvate laserom za ušteđen novac, ali nakon tri tretmana nije bilo nikakve promjene! Onda se uključila njena sestra, s pravom jednom u životu, i savjetovala nam je Solvenin. Bilo je dovoljno samo svakodnevno mazati i proširene vene su nestale kao rukom odnesene u manje od mjesec dana!

Ranko Tomić 63 godine, Pula

Problemi s krvnim žilama pojavili su se nakon 30. godine. Radim kao prodavačica u trgovini, tako da su mi noge opterećene cijeli dan. Nisam htjela izgubiti posao pa sam počela nositi one odvratne legice koje su trebale poboljšati cirkulaciju. Jako sam se ih sramila. Pogotovo što još nemam muža i htjela bih se početi viđati s nekim. U početku nisam vjerovala da neke kapsule i to dostupne u tako povoljnoj ponudi mogu biti učinkovite. Ali uvjerila sam se na vlastitoj koži da to djeluje. Riješila sam se varikoznih vena i pucajućih krvnih žila zahvaljujući čemu se ponovno osjećam privlačno.

Danica Horvat, 38 godina, Rijeka

Uvijek sam volio sa ženom pješačiti, čak smo se i upoznali u turističkom klubu. Pola Hrvatske smo obišli! Ipak, kada su se kod mene pojavili problemi s cirkulacijom i ispale proširene vene, naša putovanja su bila pod znakom pitanja. Osjećao sam se kao nepotreban predmet. Sve dok mi kćer nije poklonila ovaj Solvenin. To je bilo dobro! Odmah sam osjetio razliku. Prošlo je mjesec dana od kada ga koristim i proširenim venama nema ni traga. Ponovno aktivno provodim vrijeme s obitelji, kao nekada.

Marko Pavličević, 65 godina, Dubrovnik

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Solvenin od proširenih vena: osloboditi od boli i težine u nogama!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom