Regulopres za čišćenje krvnih žila: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

Regulopres za čišćenje krvnih žila: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

Starost nije prepreka vašem životu! Kardiolog koji ima 89 godina podijelio je tajnu svoje dugovječnosti i odličnog zdravlja

 

Dr. Tabaković kaže da tajna dugog života leži u krvnim žilama . Ako su čiste i zdrave, možete živjeti do 120. godine, pa i više, i osjećati se potpuno zdravo. Kardiolog je tu tvrdnju potpuno potvrdio.

Naš reporter je uspio obaviti intervju s dr. Tabakovićem koji je objasnio svoju metodu čišćenja krvnih žila koja produžava život.

NARUČITE ODMAH

– Gospodine Tabaković, često ste govorili da su čiste krvne žile osnova zdravlja. Zašto?

– Jednostavno je. Funkcionisanje organa i sistema u tijelu ovisi o kvaliteti cirkulacije krvi. Cirkulacija krvi znači dostavljanje kisika i hranjivih sastojaka u unutrašnje organe, kao i prikupljanje ugljičnog dioksida i metaboličkih produkata. U djetinjstvu, adolescenciji, mladosti, više se krećemo, krvni sudovi su novi, elastični, čisti – hranjivost organa je maksimalna. S godinama se manje krećemo, a naši sudovi se počinju prljati. To je zbog mnogih faktora, od kojih nisu svi štetni (kao što su pušenje, nezdrava prehrana, loše okruženje, sjedeći način života), već i prirodni (taloženje lipida, proces koji se odvija u svim organizmima).

 

Šta su to “prljave” krvne žile? Zamislite neke cijevi pune hrđe. Šta se dešava? Pritisak vode se povećava, a voda ima loš ukus. Ista stvar se događa i s krvnim žilama. Kada se na njih talože holesterol ili druge tvari, tlak raste ( prljave žile su glavni uzrok hipertenzije! ), krv sadrži nečistoće, cirkulacija krvi je narušena. Kao rezultat toga, dešavaju se promjene u svim organima i sistemima u tijelu. Čak je i koža sistem.

 

Ljudsko tijelo stari. Ako ste oprezni i očistite krvne sudove, imate šansu da živite najmanje 20 godina bez bolova u organima ili zglobova, a tijelo će raditi izvrsno. Drugim riječima, čišćenje krvnih žila može vam produžiti život i zdravlje. I to nije samo teorija. Preporučio sam ovu metodu svojim pacijentima i lično je praktikujem. Svi koji su poslušali moj savjet, živjeli su više od svojih vršnjaka.

Regulopres za čišćenje krvnih žila: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

– Postoje li neki simptomi zbog kojih možemo postati svjesni prisutnosti naslaga u krvnim žilama?

– Naravno da postoje. Glavni simptomi su:

 1. Migrene
 2. Oštećenja memorije
 3. Hronični umor
 4. Nesanica
 5. Intimni problemi
 6. Poremećaji vida i sluha
 7. Visok krvni pritisak
 8. Poremećaji disanja i angina pektoris
 9. Blijeda koža na nogama
 10. Bolovi u mišićima i zglobovima

Bez obzira da li imate neki od ovih simptoma ili ne, nakon 30. godine života, neophodno je očistiti krvne žile barem jednom u 5 godina. Na ovaj način imat ćete snažno zdravlje.

– Molim vas da nam kažete svoju tajnu za čišćenje krvnih žila.

– Do nedavno mi je za proces čišćenja krvnih žila bilo potrebno nekoliko mjeseci. Skupljao sam ljekovito bilje, tražio sam ih na pijaci ili sam ih naručivao na internetu i od njih sam pripremao sam infuziju. Sada to više ne trebam raditi, budući da su moje kolege iz Instituta za kardiovaskularne bolesti razvili dobar i jeftin lijek za čišćenje žila – Regulopres. Zapravo, ovaj proizvod reguliše krvni pritisak i liječi hipertenziju, zahvaljujući pročišćavanju žila. Zbog toga je odličan za našu svrhu.

Ako se primjenjuje redovno, Regulopres čisti čak i najzačepljenije krvne žile u samo 1-2 sedmice.

Napominjem da ovaj lijek ne sadrži hemikalije, već samo koncentrirane ekstrakte ljekovitog bilja sa svojstvima čišćenja krvnih ćelija. Zbog toga je toliko koristan za organizam.

Većina pacijenata i dalje pita za moj savjet u vezi s pročišćavanjem krvnih žila. U posljednje vrijeme, preporučujem im samo ovaj proizvod. Vrlo je efikasan. Na web stranici Instituta za kardiovaskularne bolesti predstavljena je službena statistika kliničkih studija. Otprilike 2 hiljade pacijenata učestvovalo je u njima, a svi su pratili tretman Regulopres.

Regulopres za čišćenje krvnih žila: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

NARUČITE ODMAH

Rezultati studija:

 • Normalizacija arterijskog krvnog pritiska u 1-2 dana od primjene lijeka – 99% slučajeva
 • Normalizacija srčanog ritma nakon završetka tretmana – 97% slučajeva
 • Potpuno čišćenje krvnih sudova od holesterola nakon tretmana – 99% pacijenata
 • Povećanje efikasnosti lečenja hroničnih bolesti – 99% pacijenata
 • Poboljšanje općeg zdravstvenog stanja – 100% pacijenata
 • Odsutnost bilo kakvih neželjenih reakcija tokom liječenja – 100% pacijenata

Komentari

Regulopres sam već kupio i testirao. Ja patim od visokog krvnog pritiska već 7 godina. Ne mogu se sjetiti tog vremena u životu kad sam imao normalan krvni pritisak. Na preporuku doktora, shvatio sam da moram da očistim žile. Nakon jednomjesečnog liječenja proizvodom Regulopres, krvni tlak mi se vratio u normalu! Prošla su 2 mjeseca od kada više nemam povišen krvni pritisak. Živim sasvim drugi život. Osjećam se hiljadu puta bolje. Svima preporučujem ovaj odličan lijek, a sa ovim popustom je skoro kao poklon.

Rasim

Ja takođe sam se liječilo sredstvom Regulopres mjesec dana. Osjećam se zdravije i jače. Osjećam se mlađe.

Aleksandar

Prije mjesec dana započela sam liječenje proizvodom Regulopres. Ponekad sam imala visok krvni pritisak i nepravilan srčani ritam. Koristim ga već 2 sedmice. Krvni pritisak se vratio u normalu. Osjećam se potpuno zdravo.

Amila

Prije dva mjeseca radila sam i ja tretman čišćenja sredstvom Regulopres. Kad sam imala začepljene žile, uvijek sam se osjećala vrlo umorno, sada sam vrlo energična. Uspijevam odraditi više stvari tokom dana. Imala sam jake glavobolje, sad ih nema. Spavam bolje. U svakom slučaju sam naručila još nekoliko paketa. Hvala!

Tamara

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Regulopres za čišćenje krvnih žila: normalizacija arterijskog krvnog pritiska
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom