Purihot za zglobove: GEL PROTIV BOLOVA NA PRIRODNOJ BAZI!

Purihot za zglobove: GEL PROTIV BOLOVA NA PRIRODNOJ BAZI!

BEZ BOLOVA NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN PURI HOT GEL je preparat koji će efikasno otkoniti Vaš bol, i pomoćiće Vam da se osećate bolje Potpuno prirodna formula, i savršen saveznik u borbi protiv reume, artritisa, išijasa, bola u zglobovima i mišićima.

 

Ublažava bol i upalne procese tetiva i ligamenata, i namenjen je svim uzrastima, kako mladima, tako i starijima. Posebno se preporučuje osobama koje se bave sportom.

NARUČITE ODMAH

Prednosti lijeka

Purihot za zglobove: GEL PROTIV BOLOVA NA PRIRODNOJ BAZI!

  • PRIRODNI SASTOJCI PURI HOT GEL je eliksir sastavljen od prirodnih materija dobijenih iz belog luka, svinjske i goveđe masti obogaćen vitaminima E i B12 u kombinaciji sa eteričnim uljima dobijenih iz mente, koprive i eukaliptusa. 2 vidljivi-efekti
  • BRZO I EFIKASNO DEJSTVO Odmah nakon nanošenja eliksira PURI HOT GELA, dolazi do duboke penetracije u tkiva, pri čemu ubrzo prestaje bol, usled pojačane krvne cirkulacije koju generiše ovaj gel. 3 savrsen-osecaj
  • DUGOROČNI EFEKTI Učestalijom upotrebom PURI HOT GELA u većini slučajeva dolazi i do trajnog otklanjanja bola i potpunog izlečenja kada je u pitanju reuma i išijas, kao i kod uplanog procesa živčanog sastava.

Sastav sredstava

Purihot za zglobove: GEL PROTIV BOLOVA NA PRIRODNOJ BAZI!

  1. ULJE EUKALIPTUSA Potpomaže perifernu cirkuliaciju, duboko prodire u tkiva i opušta nervni sastav u tkivima. Umiruje reumatske tegobe, leči infektivne i upalne procese koštanog i vezivnog tkiva. Daje prijatan osećaj hlađenja bolnih delova tela. soda-bikarbona
  2. SVINJSKA I GOVEĐA MAST Efikasno uklanjanu otok i ostranjuju bol. Bogate su zasićenim mastima koje su otporne na viskoke temperature i ne vrše formiranje slobodnih radilaka, čak štaviše, uklanjaju ih. Sadrže veoma veliku koncentraciju vitamina A, D, E i K. Njihov aglavni zadatak je prohranjivanje bolnih mesta i sprečavanje upalnih procesa, kao i jačanje kostiju, tetiva i ligamenata. limun
  3. MENTA I KOPRIVA Menta i kopriva su čuvene po svom spazmolitičkom dejstvu, tj. po sposobnosti da opuštaju glatke mišiće. Etarsko ulje deluje antimikrobno (za suzbijanje infekcija), antivirotski, antifungicidno, spazmolitički na sistem za varenje i rashlađujuće, pa se koristi spolja za smanjenje bolova. Takođe, ulje se primenjuje i za inhalacije. Istraživanjima je potvrđeno antibakterijsko i antivirusno dejstvo etarskog ulja mente i koprive, a mentol deluje i protiv nekih vrsta gljivica. Kopriva se pokazala kao sjajan lek protiv reumatskih bolova i artritisa, otežanog mokrenja, oboljenja jetre, žuči i slezine. Osim toga, koristi se i za podizanje nivoa gvožđa u krvi, olakšavanje probave, ublažavanje dijareje, lečenje hemoroida i kolitisa.
NARUČITE ODMAH

Recenzije kupaca

Živojin Dačić

Mogu samo da se zahvalim koleginici Mariji iz kancelarije koja mi je preporučila Puri Hot Gel. Imao sam ozbiljnih problema sa bolom u desnom laktu i zglobovima ruke. Brzo mi je otklonio bol. Malo sam bio sumnjičav, ali se itekako isplatilo.

Hvala Marija

Sandra Simeunović Pre oko nepunih godinu dana sam povredila rame za vreme treninga. Probala sam razne kreme i preparate, uzimala tablete protiv bolova, ali na svu sreću PURI HOT GEL je rešio stvar. Drago mi je da sam pronašla ovako dobar eliksir. Topla preporuka svima.

Marko Gajić

Bol u leđima za čoveka u 80-tim godinama nije ništa začuđujuće. Moja supruga je na preporuku naših komšija nabavila PURI HOT GEL, i od tada smo oboje vezani za njega svakodnevno.

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Purihot za zglobove: GEL PROTIV BOLOVA NA PRIRODNOJ BAZI!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom