Pure Slim za mršavljenje: kraj ere debelih ljudi!

Pure Slim za mršavljenje: kraj ere debelih ljudi!

Studentica-wunderkind iz Sarajevo dobila je najvišu medicinsku nagradu u Bosni i Hercegovini za otkriće metode koja pomaže u gubitku 15 kg u jednom mjesecu bez dijeta, bez teških vježbi i bez ponovljenog debljanja!

 

20.01.2020 na Europskom kongresu endokrinologije dogodilo se nešto nevjerojatno. Cijela publika pljeskala je djevojci iza govornice 10 minuta. Bila je to Elena Cvetić, studentica iz Bosne i Hercegovine. Upravo je ona predložila upotrebu jedinstvene formule koja će vam omogućiti brzo mršavljenje bez ograničavanja prehrane..

 

Elena je imala sjajnu ideju, a u njezinoj su provedbi bili angažirani najbolji svjetski stručnjaci!

Dopisnik: «Elena, jedna ste od deset najpametnijih studenata medicine na svijetu. Zašto ste počeli proučavati temu mršavljenja? “

Elena: Zapravo mi nije jednostavno o tome javno raspravljati, moji razlozi su strogo privatni. Pre nekoliko godina, zbog hipertenzije uzrokovane viškom kilograma, umrla je moja mama. Činilo se da je savršeno dobrog zdravlja, a pre nego što smo uopšte saznali za njene zdravstvene probleme, moždani udar ju je ubio u snu. To je bilo to, nema je. Moja baka je umrla na isti način. Počela sam da studiram nakon njene smrti kako bih razumela bolesti povezane sa viškom kilograma i da bih mogla da pronađem način kako ih rešiti. Bila sam šokirana, videla sam da su dijeta, vežbanje i pilule, kao i liposukcija, u 50% slučajeva opasni po zdravlje i zapravo ne rešavaju problem. Moja mama je prošla nekoliko dijeta i bavila se aerobikom 5 godina.

Tokom poslednje tri godine, usko sam se fokusirala na to pitanje. Tačnije, na novu metodu o kojoj svi pričaju, a koja je nastala dok sam pisala diplomski rad. Videla sam da sam osmislila nešto novo, nisam mogla da verujem da ću izazvati toliki interes toliko medicinskih struktura.

Pure Slim za mršavljenje: kraj ere debelih ljudi!

Profesor Miloš Lelas – bosanski endokrinolog, znanstvenik – koordinirao je proizvodnju lijeka na temelju Elenine ideje. Zamolili smo ga da nam kaže malo o ovom proizvodu i njegovim planovima..

Dopisnik: «Što je, po vašem mišljenju, glavna ideja studentice Elene? Je li realno smršaviti bez dijeta i vježbanja?

Miloš Lelas: «Dijeta je mučenje i bacanje novca!» Ove je riječi već potvrdilo više od 14 000 zadovoljnih korisnika našeg prirodnog proizvoda za mršavljenje koji su već prošli tretman i onih koji već uživaju u vitkoj figuri.

 

Nakon dijete dolazi do takozvanog jojo-efekta: tijelo, oslabljeno glađu, automatski počinje nakupljati zalihe energije, pa se stoga metabolizam usporava – sve dok u potpunosti ne prestane. Kao rezultat toga, nakon jela tijelo se vraća svojoj prvotnoj masi, koja je bila ranije, i vratolomnom brzinom. Stoga je metoda mršavljenja Elene pravi proboj u borbi za vitku figuru!

Elenina studentska metoda pomoći će vam da brzo i trajno smršavite!

Ona je ta koja je predložila upotrebu jedinstvene kemijske formule koja započinje proces ketoze * za 50 minuta!

*Ketoza je metaboličko stanje u kojem tijelo počinje pretvarati svoju masnoću u energiju. Ako tijelo prestane primati energiju iz ugljikohidratne hrane, tada nakon 7-14 dana prelazi u stanje ketoze. Rezultat je aktivna pretvorba masnih stanica u energiju. No, čovjeku je vrlo teško slijediti dijetu koja iz prehrane isključuje ugljikohidrate..

Prema formuli Elene stvoren je poseban pripravak “Pure Slim”. I samo 1 kapsula ovog lijeka ubrzava prijelaz tijela u stanje ketoze do 40-50 minuta (umjesto 7-14 dana), tijekom kojih započinje proces pretvaranja masti u energiju i smanjenje visceralne masti.

Glavni učinak “Pure Slim” je brzi prijelaz tijela u stanje ketoze i pomoć u pretvaranju masti u energiju.
Ako popit ćete 1 kapsulu “Pure Slim” dva puta dnevno, možete izgubiti 15-20 kg za samo mjesec dana!

Danas ovaj kompleks koristi i preporučuje 80% nutricionista, jer omogućuje brzo i lako mršavljenje. Upravo to preporučuju svojim klijentima. Uz ketonska tijela, “Pure Slim” sadrži 10-ak prirodnih i sigurnih sastojaka potrebnih za brzo i lako mršavljenje. Oni su dizajnirani da pojačaju djelovanje ketona, kao i da podrže tijelo tijekom mršavljenja.

NARUČITE ODMAH

Pure Slim za mršavljenje: kraj ere debelih ljudi!

Sastojci Pure Slim

 1. Commiphora wightii – jedinstveni sastojak koji ubrzava metabolizam masti 7-10 puta. Pomaže ketonima da se nose s najtežim mastima.
 2. L-karnitin  -pomaže tijelu pretvoriti masnoću u mišić, sprječava daljnje nakupljanje masti
 3. Bromelain – poboljšava funkciju štitnjače, smanjuje otekline i sprečava oticanje unutarnjih organa.
 4. Beta sitosterol – neutralizira učinke loše prehrane, uklanja toksine iz tijela, uz to povećava elastičnost kože, sprječava stvaranje strija.
 5. Koenzym Q10 – aktivno razgrađuje visceralnu masnoću, smanjuje loš kolesterol, suzbija apetit i uklanja prejedanje.

Željeli bismo vam pokazati rezultate ispitivanja kompleksa na singapurskom Institutu za dijetetiku i zdravu prehranu. U testiranju je sudjelovalo 1000 pretilih dobrovoljaca. Tada su svi prešli na ‘”Pure Slim”‘ na samo mjesec dana uvjetno.

NARUČITE ODMAH

Rezultati testa (za 1 mjesec):

 • Izgubili 20 kg ili više – 18% testiranih
 • Izgubili 7-20 kg – 77% testiranih
 • Izgubili manje od 7 kg – 4% testiranih
 • Uopće nisu izgubili kilograme – 1% testiranih
 • Poboljšanje stanja kože, borba protiv celulita – 98% testiranih
 • Nema zabilježenih nuspojava ili ovisnosti – 100%

Komentari

Vrlo dobar rezultat, pomislila sam da možete tako brzo smršavjeti samo štrajkom glađu. Samo tako nastavi!

Helena Jurkić

Prije pola godine popio sam “Pure Slim”, trebalo je 19 kg po tečaju. Težina se nije vratila lijek je zaista muka

Martina Krnić

Pomogao mi je, sretan kao slon. Hvala Milošu, trebalo je 20kg.

Irena Novotna

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Pure Slim za mršavljenje: kraj ere debelih ljudi!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom