Pure kick za gubitak kilograma: prvi prirodni sagorevač masti namenjen profesionalnim sportistima

Pure kick za gubitak kilograma: prvi prirodni sagorevač masti namenjen profesionalnim sportistima

Razvijen na bazi alfa-2 receptora masti. MASTI nemaju šanse pored Pure Kick proizvoda:

 • Ubrzava metabolizam, daje energiju i poboljšava izdržljivost.
 • Topi masti u problematičnim oblastima i čuva mišićnu masu.
 • Smanjuje želju za ugljenim hidratima.
 • Lako se koristi. Bezbedan. 100% organski.
NARUČITE ODMAH

PURE KICK U 3 KORAKA

 1. Ubrzava metabolizam. Bez obzira da li vežbate u teretani ili kod kuće gledate TV, vaše telo stalno pretvara kalorije u energiju. Pure Kick povećava izlučivanje hormona zaduženih za sagorevanje ugljenih hidrata čime se ubrzava metabolizam. Brzi metabolizam = aktivno sagorevanje masti.
 2. Kontroliše glad.  Pure Kick prolazi krvno-moždane barijere i prodire do mozga. Nežno deluje na nervni sistem i potiskuje osećaj gladi. Njegova formula omogućava da se stalno osećate sitim i održava optimalni nivo glukoze, što pomaže da se ukroti nekontrolisana želja za slatkišima i ugljenim hidratima.
 3. Daje energiju. Pure Kick sadrži prirodne stimulanse energije koji pokreću telo tokom vežbanja, ubrzava oporavak i poboljšava zdravlje.

Sada imate priliku da izgledate kao stena, bez robovanja apetitu ili gladovanja po nekoliko nedelja.

Pure kick za gubitak kilograma: prvi prirodni sagorevač masti namenjen profesionalnim sportistima

NARUČITE ODMAH

Zamislite kako biste izgledali da konačno skinete salo…

Privlačno, zar ne? Samouvereno, seksi, fit, zdravo i zategnuto. Odeća bi grlila svaki deo vašeg vitkog tela. Vaše telo više ne bi bilo sakriveno ispod masnih naslaga.

 • Čvrsta, isklesana ramena – bez problema
 • Zategnute, definisane ruke – bez problema
 • Seksi, besprekorni trbušni mišići – bez problema
 • Čvrste, oblikovane noge – bez problema

Da li još uvek mislite da su vežbanje i promena ishrane najbolje rešenje za sagorevanje masti? Sigurno ne! To je stres za telo, a stres usporava metabolizam. Tako se smanjuju šanse za uspeh. Korišćenje naprednih, odabranih sagorevača masti, kao što je Pure Kick, pomaže kod ubrzavanja metabolizma (zapamtite, to je glavno što ova formula radi). Zbog toga je otapanje nakupljenih masti zagarantovano čak i ako povećate unošenje masti u organizam.

KAKO KORISTITI Pure Kick

 1. Po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka 3 puta dnevno
 2. Za ubrzani efekat preporučuje se da uduplate dozu: 2 kapsule 3 puta dnevno 30 minuta pre obroka
 3. Preporučeno trajanje kursa – minimum 30 dana. Radi snažnijih rezultata kurs ponoviti ne ranije od nedelju dana nakon pauze

PURE KICK FORMULA

Svaki sastojak je vrhunski sagorevač masti.

 • Ekstrakt zelenog čaja ubrzava razgradnju masnih ćelija i do 15 puta. Deluje i kod ograničenog unosa kalorija.
 • Seme paprike Kajen ima termogeni efekat. Podstiče metabolizam i ubrzava oksidaciju masnih ćelija. Pored toga, povećava telesnu osetljivost na inzulin za 24%, zbog čega se sprečava nakupljanje masti i nastanak dijabetesa.
 • GTF hrom ubrzava razgradnju šećera i masti. Uništava otpadne supstance i ne dozvoljava im da se nakupljaju u telu.
 • Glukomanan vlakno oblaže zid stomaka i duže vreme održava osećaj sitosti.
 • Vitamin B12 ima imunostimulativni efekat, poboljšava izdržljivost i daje energiju.
 • Vitamin B6 je uključen u regulisanje ugljenih hidrata i masti tokom smanjenog unosa kalorija. Pomaže apsorpciju aminokiselina, što podstiče rast mišića.
 • Cink povećava sintezu testosterona i uklanja holesterol iz krvi.
 • Piperin inhibira dejstvo alfa-2 receptora, aktivira rad beta-1 receptora koji razdvajaju i odbacuju masti.
 • Ekstrakt zelene kafe hlorogenska kiselina iz zrna smanjuje glad i poboljšava stanje mišića.

Pure kick za gubitak kilograma: prvi prirodni sagorevač masti namenjen profesionalnim sportistima

Ne morate da provodite sate i sate tražeći ove hranljive materije koje sagorevaju masti…

Mi smo to uradili umesto vas.

 

Iscrpno istraživanje dovelo nas je do najboljih sastojaka i tačnih količina koje trebamo uključiti u ovu formulu. Borcima kojima je namenjena ova formula se sviđa činjenica da je vrlo efikasan, a prirodan. Pure Kick je napravljen od ekstrakata biljaka i prirodnih, hranljivih sastojaka.

 

Poznato je da telo muškarca treba snažnu mišićnu masu koja će pobediti masne ćelije. Višak masti nagoveštava da mišići nisu dovoljno snažni da se izbore sa njima. Rešenje problema. Pure Kick poboljšava sintezu i sposobnost tela da skuplja proteine. To znači da mišići ne nestaju sa mastima, nego intenzivno rastu. Ovaj dodatak-formula jača mišićna vlakna, aktivira njihovu mitohondriju i tako ubrzava lipolizu razdvajajući masne ćelije. Pored toga, Pure Kick deluje direktno na problematične oblasti. Zahvaljujući studiji provedenoj nad alfa-2 receptorima i najsnažnijim sastojcima za sagorevanje masti, Pure Kick oblikuje telo bez kapi znoja!

PROFESIONALNI SPORTISTI BIRAJU SAMO PURE KICK

“Deset dana pre prvenstva suočio sam se sa činjenicom da moram da pređem u kategoriju od 97 kg ili da potpišem kraj karijere. Neuspeh mi nikada nije bio opcija. Da bih učestvovao u takmičenju, morao sam da oslabim 16 kg. Sa Pure Kick proizvodom skinuo sam kilograme bez gubljenja mišićne mase i snage. 2017. godine zlato je bilo moje.”

Andrej Kirilov, pobednik Svetskog prvenstva u rvanju za 2017. godinu

ISKUSTVA ONIH KOJI SU VEĆ PROBALI PURE KICK

Nastojim da se opustim i zaboravim na ishranu između takmičenja. Ponekada sam morao da skinem i po 20 kg u kratkom vremenskom roku. Od kako koristim Pure Kick, više nemam tih problema. Uvek sam u dobroj formi i trebam maksimalno da smršam 2-3 kg da bih bio u mojoj kategoriji.

Stepan, 32 godine, bokser

Sećam se šta sam sve radio da smršam… 5 sati pod termalnom dekom, naporni kardio treninzi od po 120 minuta svakog dana, dijete… Drago mi je da sam čuo za Pure Kick. Sviđa mi se činjenica da je prirodan tako da su testiranja na hemikalije uvek negativna. Kupujem nove zalihe.

 

Andrej, 27 godina, rvač

Bez obzira koliko sam se trudio da izgradim mišićnu masu, svi pokušaji bili su uzaludni. Jednostavno nisam imao mišiće kakve želim. Moja ishrana se sastojala od 80% proteina, 10% ugljenih hidrata i 10% masti i vežbao sam 6 puta nedeljno. Trener mi je svetovao da probam Pure Kick. Smršao sam 13 kg za mesec dana.

Aleksej, 33 godine, početnik bodibilder

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Pure kick za gubitak kilograma: prvi prirodni sagorevač masti namenjen profesionalnim sportistima
Samo do 09:12:22Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom