Pure Argan Oil protiv bora: koncentrat mladosti za vašu kožu

Pure Argan Oil protiv bora: koncentrat mladosti za vašu kožu

Savršena koža bez bora nakon 1 mjeseca upotrebe preparata Pure Argan Oil

 • zaglađuje bore
 • zateže konture lica
 • sintetizira sopstveni kolagen i elastin
 • obnavlja elastičnost kože
  dugotrajan efekat
NARUČITE ODMAH

Pure Argan Oil – podmlađivanje bez operacije

Prirodno arganovo ulje pažljivo zaglađuje kožu vrata i lica, bori se protiv bora na čelu, oko očiju i usana. Ulje je bogato peptidima koji povećavaju podatnost kože i sprečavaju pojavu novih bora. Hranjivo i baršunasto na dodir, ovo arganovo ulje se odmah upija u duboke slojeve kože. Stabilizira balans lipidnog sastava kože, ojačava potporna vlakna i promovira osjećaj ugode bez masnog sjaja.

Pure Argan Oil je preparat za profesionalnu njegu kože

Pure Argan Oil protiv bora: koncentrat mladosti za vašu kožu

Pure Argan Oil ima kumulativni efekat. Što ga duže koristite, vaša koža postaje mlađa i svježija

 • Obnavljanje strukture kože: opuštanje mišića lica, zaglađivanje bora iznutra, sinteza sopstvenog kolagena i elastina kože
 • Poboljšanje izgleda kože: povećanje elastičnosti kože, formiranje jasnih kontura lica, hidriranje kože

Mišljenje specijaliste

Borba protiv bora upotrebom prirodnih metoda bez injekcija i operacije predstavlja novi trend u kozmetologiji. Pure Argan Oil odlično radi ovaj posao. Peptidi koji se u njemu nalaze aktivno njeguju kožu hraneći je osnovnim mikroelementima. Za rezultat imate zaglađene bore, a koža postaje elastičnija i svilenkastija. Za razliku od mnogih agresivnih proizvoda, arganovo ulje ima širok spektar prednosti: kumulativni efekat, ne utiče na izražajnost lica, stimulira proizvodnju kolagena zahvaljujući prirodnom potencijalu kože.

Zinaida Šahović, Glavni kozmetolog u Centru za podmlađivanje Sarajevo

NARUČITE ODMAH

Klinički dokazani rezultati nakon 4 sedmice upotrebe:

 • 82% – Zaglađene bore
 • 52% – Zategnuta i elastična koža
 • 21% – Jasne konture lica
 • 73% – Ujednačen i blistav ten

Sa 52 godine izgleda kao da joj je 30 zahvaljujući preparatu Pure Argan Oil

Pure Argan Oil protiv bora: koncentrat mladosti za vašu kožu

Nikakva haljina ili frizura ne može ukrasiti ženu ako joj lice ne sija od mladosti i ljepote. Bore je nemoguće sakriti šminkom. Zato ja biram dobru njegu. Pure Argan Oil se godinama brine o mojoj ljepoti. Za razliku od injekcija i plastične operacije, ovo je prirodan i jeftin način da izgledate najbolje što možete. Koristim Pure Argan Oil već dugo vremena. Rezultat je – nema bora!

Nermina Velagić, Glumica, voditeljica

Kako koristiti Pure Argan Oil?

 1. Očistite lice od šminke i/ili nečistoća, posušite peškirom.
 2. Protresite bočicu prije upotrebe.
 3. Nanesite ulje na kožu lica i vrata.
 4. Pričekajte dok se ulje ne upije.

Iskustva žena koje su probale arganovo ulje:

Ne mogu reći da sam stara, ali znate, bore se previše vide. A bojim se probati ove injekcije botoksa jer nisam sigurna da će mi lice biti normalno poslije njih. Drugarica mi je rekla za Pure Argan Oil, ona je kozmetičarka. Naručila sam ga na ovoj stranici i platila pouzećem. Nisam očekivala da će jedan kozmetički proizvod imati takve rezultate – nakon 2 sedmice bore su se počele zaglađivati, a lice je bilo zategnuto.

Merima Osmanović, 41

Oduvijek volim da se smijem. Ne znam da li je tačno da smijanje produžava život, ali jedno je sigurno – izaziva bore. Ove bezazlene mimičke bore postaju sve dublje i dublje kako vrijeme prolazi. I uopšte nije smiješno. Sad već koristim Pure Argan Oil mjesec dana i moje bore se već manje vide. Preporučujem!

Lejla Bašić, 36

Stalno sam u potrazi za savršenim proizvodom za kožu, pa često isprobavam nove proizvode. Jedno od mojih najnovijih otkrića je Pure Argan Oil. Samo pogledajte fotografije – mlađa sam 10 godina! “Svračije noge” i bore oko usana su nestale. Čini se da sam konačno pronašla savršen proizvod za njegu lica. I što je još dobro, uopšte nije skup. Mislim da ću ga koristiti još jedan mjesec.

Meliha, 52

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Pure Argan Oil protiv bora: koncentrat mladosti za vašu kožu
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom