Psorizin: revolucionarno rješenje za simptome psorijaze

Psorizin: revolucionarno rješenje za simptome psorijaze

 • Potpuno prirodan sastav. Jedinstven spoj prirodnih sastojaka
 • Dugoročan efekat. Prodire u dubinske slojeve epidermisa gdje se zadržava i do 10 sati!
 • Nevjerovatno efikasan. Nakon primjene, Psorizin svoje umirujuće dejstvo ispoljava za samo 15 minuta!
NARUČITE ODMAH

Snaga prirode u svakom dodiru melema

Pažljivom ekstrakcijom aktivnih komponenti iz Kunice, nevena, kantariona, vrbovice, i ljiljana postiže se savršen omjer koji ujedno djeluje antiseboreično, antibakterijski i antimikotično. To znači da Psorizin efektivno spriječava rast i razvoj bakterija, ublažuje i uklanja simptome seboreje (hronične upale kože), te uspješno otklanja poteškoće kod gljivčnih infekcija stopala. Psorizin je također izuzetno efikasan kako kod hroničnih ekcema tako i kod upalnih procesa na koži.

 • Eliminiše ekceme na koži – do 70 %
 • Efikasnija hidratacija kože – do 85 %
 • Veća elastičnost kože – do 95 %

Psorizin: revolucionarno rješenje za simptome psorijaze

NARUČITE ODMAH

Snaga prirodnih sastojaka

 • NEVEN. Službeno priznat kao ljekovit u skoro svim svjetskim farmakopejama! Osim što se koristi za čišćenje i ispiranje rana, neven se također koristi kod raznih oblika dermatoze, krvarenja iz materice, bolesti jetre i slezene te kod raznih želučanih problema.
 • KANTARION. Snažan antidepresiv, sedativ i antibiotik! Izuzetno učinkovit kod svih vrsta virusa, kožnih infekcija, bakterijskih infekcija, nagnječenja tkiva, rana, bora, opeklina te efektivno regenerira i štiti kožu.
 • VRBOVICA. Prirodni adstringens (sužava tkivo na oštećenim dijelovima kože), antiseptik i antibakterik! Efikasnost i ljekovitost vrbovice se najbolje primjeti kod oboljenja kao što je benigna hiperplazija, odnosno uvećanje prostate, gdje vrbovica ispoljava svoje dejstvo tako što smanjuje širenje ćelija prostate, i na taj način djeluje preventivno kod ovog oboljenja.

4 JEDNOSTAVNA KORAKA DO BLISTAVE KOŽE

 1. Redovno održavanje lične higijene (čišćenje lica i kože). Redovna lična higijena je jedna od najboljih preventivnih metoda kada su u pitanju dermatoze (kožna oboljenja).
 2. Redovna i kvalitetna ishrana. Malnutricija, odnosno neuhranjenost, direktno utiče na hidratantnost kože te samim time povećava vjerovatnoća od kožnih oboljenja.
 3. Adekvatna količina sna. Manjak sna u kombinaciji sa stresom se najčešće manifestuje u vidu oštećene ili ispucale kože.
 4. Preventivna upotreba Psorizina. Psorizin se ne mora nužno upotrebljavati samo kada dođe do dermatoze. Redovna upotreba osigurava sjaj i glatkoću vaše kože.

Mišljenje specijaliste

Psorizin: revolucionarno rješenje za simptome psorijaze

„Psorizin je zasigurno jedan od preparata koje bih izdvojio, kako kod prevencije tako i kod same terapije psorijaze. Pored toga, detaljnom kvalitativnom analizom i laboratorijskim testiranjima smo uspjeli ustanoviti da Psorizin posjeduje i do 80% više aktivnih supstanci nego ostali proizvodi na tržištu. Prilikom testiranja zabilježen je pozitivan rezultat i znatan pomak kod 78% ispitanika koji su primjenjivali Psorizin.“

DR. DINO SELIMOVIĆ

Kako koristiti Psorizin?

 • Željeno područje očistite vodom
 • Nanesite Psorizin
 • Utrljajte naneseni sadžaj blagim kružnim pokretima
 • Pričekajte par minuta dok vaša koža potpuno ne upije Psorizin

Iskustva kupaca koji su koristili Psorizin

Odličan proizvod! Izuzetno mi je drago što sam uspjela pronaći proizvod koji nije agresivan prema mojoj problematičnoj koži. Sve preporuke! :)

Maja Ilić

Već duži niz godina imam problem sa hroničnim ekcemom na rukama. Psorizin je jedini proizvod koji je uspio da ublaži simptome suhoće kože i svraba skoro u potpunosti!

Mario Rodan

Ukoliko tražite melem za kožu koji zaista daje vidljive rezultate, onda vam Psorizin maksimalno preporučujem!

Aleksandra Čurčić

Svrbež po koži me iritirao do iznemoglosti. Probao sam većinu preparata na tržištu, ali nisu toliko umanjili svrab. Na preporuku žene sam odlučio da probam Psorizin. Svrab je jednostavno nestao!

Vedad Puce

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Psorizin: revolucionarno rješenje za simptome psorijaze
Samo do 05:06:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom