ProstatStop protiv prostatitisa: pomaže većini muškaraca

ProstatStop protiv prostatitisa: pomaže većini muškaraca

„Ocjenu našeg posla daju ljudi”, često govori dr. Mirnes Alić koji se urologijom bavi već više od 25 godina.

Mirnes Alić je jedan od malog broja ljekara koji ne prihvata nikakve laži u medicini i usmjeren je na pomaganje bolesnim ljudima, a ne njihovom iskorištavanju.

– Dr. Alić, a kako sad liječe prostatitis u savremenom svijetu?

– Vidite šta je uzrok prostatitisa. Još 2003. godine, naučnici u Danskoj su dokazali da je osnovni uzrok prostatitisa pogoršanje krvotoka u organima u predjelu karlice. Stvar je u tome da se u toj oblasti nalazi veoma veliki splet malih kapilara. Oni hrane prostatu. Zbog raznih negativnih faktora, a isto tako i zbog starosti, ti kapilari se začepljaju i prestaju propuštati krv.

Kao rezultat, prostata (koja proizvodi 18 životno važnih hormona za muškarca) počinje dobijati nedovoljnu količinu hranjivih tvari i kisika. To dovodi do pojave stagniranja. Sekret se počinje nakupljati u tkivima žlijezde. A zatim se u tom sekretu počinju razmnožavati bakterije. Dolazi do upale. A upaljena žlijezda nije ništa drugo do akutni prostatitis. A bez upale, a sa nakupljenim sekretom je hronični prostatitis.

Na taj način postaje jasno šta treba uraditi da bi se pobijedio prostatitis. Ne treba ukloniti bakterije opasnim antibioticima kako to rade liječnici u BiH, nego samu stagnaciju. Drugim riječima, neophodno je normalizirati snabdijevanje krvlju prostate.

ProstatStop protiv prostatitisa: pomaže većini muškaraca

Još su 2007. godine naučnici ustanovili da se meki krvni sudovi karlice dobro pročišćavaju posebnim oblikom vitamina A. Ova supstanca (vitamin) može uklanjati molekule holesterola (a upravo on začepljava krvne sudove, prema konzistenciji podsjeća na rastopljeni puter) i bezbjedno ih uništava iznutra. Kao rezultat se krvni sudovi pročišćavaju. Naročito dobro se čiste meki kapilari karlice.

 

Kako je praksa pokazala, u tom smislu i u našoj bolnici, ako uzimate odredjenu biljnu mješavinu koja u sebi sadrži vitamin A, prostatitis sasvim prolazi (nestaju opstrukcije, normalizira se krvotok u prostati). A šta znači da sasvim prolazi? To znači da se kao rezultat takvog liječenja prostatitis neće vratiti za neko vrijeme. Proći će probadanja, nestat će upala, normalizira se ispuštanje mokraće i erekcija. Muškarac sasvim ozdravi.

 

U tome se i sastoji savremeno liječenje prostatitisa koje danas primjenjuje većina država u svijetu.

– Ima li u BiH preparata koji mogu pomoći kod problema Prostatitisa? Šta biste mogli posavjetovati muškarcima u BiH?

U BiH POSTOJI TAKAV PREPARAT! Reći ću čak i više; proizveden je u BiH, samo kao da nikome u sopstvenoj zemlji nije potreban. Mi, i mnoge druge zemlje, kupujemo ga upravo u BiH. Mnogo je jeftiniji od američkih verzija i mnogo je učinkovitiji.

Preparat se zove „ ProstatStop”. Razvijen je Bosni i Hercegovini. Osim ekstrakta Pirevine sadrži još i oko 20 sastojaka korisnih za zdravlje muškarca koji su odabrani u neophodnim količinama. To je cijeli kompleks za zdravlje muškaraca.

ProstatStop protiv prostatitisa: pomaže većini muškaraca

Sada se na web stranici sprovodi anketa među muškarcima koji su dobili „ ProstatStop” s popustom i već su prošli cio kurs. Cilj ankete je objasniti koliko dobro pomaže ovaj preparat. Trenutno je u anketi učestvovalo preko 2000 muškaraca. Evo rezultata:

  • Nestali su bolovi u preponama i prilikom mokrenja – 99% ispitanika.
  • Mokrenje se normaliziralo (često mokrenje i količina urina) – 99% ispitanika.
  • Nestala je upala prostate – 96% ispitanika.
  • Obnovljena zdrava potencija – 93% ispitanika.
  • U značajnoj mjeri poboljšano opće stanje – 98% ispitanika.
NARUČITE ODMAH

Komentari

ProstatStop je odličan preparat. Potvrđujem. Meni ga je preporučio doktor kojeg znam. Rekao je da mu u bolnici zabranjuju da ga propisuje, ali poznanicima savjetuje upravo ovo. Meni je ProstatStop mnogo pomogao, od prostatitisa više nema ni traga. A od njega imam i potenciju čvrstu kao kamen. A imam 59 godina!

Fadil Smajlović

Liječio sam se ovim preparatom. Prostatitis je brzo prošao. Prestao sam često ići u toalet, a kada mokrim više nema boli. Svima ga savjetujem. Naručio sam s popustom na ovoj stranici. U apotekama stvarno nema ovog sredstva, a pitao sam u nekoliko.

Vedad Šišić

Hvala doktorima koji se brinu za bolesnike! Preparat je odličan. Uzimam ga svega 3 dana, a mokrenje je mnogo bolje. Nestali su bolovi. Nastavit ću sa liječenjem. Mnogo hvala za preporuke. Nisam do kraja vjerovao, ali već ga 3 dana koristim i vidim primjetna poboljšanja.

Adnan Hodžić

Moj tata je imao prostatitis. Prije 2 mjeseca smo mu kupili ProstatStop. Koristio ga je 10 dana. Za to vrijeme je prostatitis sasvim prošao. Ljekar koji ga je do tada liječio antibioticima se zaprepastio i rekao da nije znao za taj preparat. Tata mu nije povjerovao… Liječnici danas samo na zaradu misle

Izeta Mahmutović

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ProstatStop protiv prostatitisa: pomaže većini muškaraca
Samo do 09:12:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom