Prostaten protiv prostatitisa: potpuni oporavak potencije

Prostaten protiv prostatitisa: potpuni oporavak potencije

Istaknuti specijalista urologije ispričala nam je kako je uspela da obnovi potenciju kod svojih pacijenata koji imaju između 60-70 godina

 

Naš novinar je uradio intervju s Danicom Stojadinović, najboljim specijalistom Kliničkog urološkog instituta za lečenje prostatitisa i erektilne disfunkcije.

– Dr Stojadinović, imate pacijente kojima je od 60-70 godina. Da li je zaista neophodno imati seksualne odnose u tom dobu?

– Naravno! Naročito za muškarce. Seksualni život određuje naše opšte zdravlje. Drugim rečima, to je biološko sat koji određuje koliko brzo ćemo da se pretvorimo u starce.

Pacijenti koji pate od prostatitisa i adenoma prostate dolaze mi i kada ih pitam kad su poslednji put imali seksualni odnos, nasmeju se i kažu nešto poput: “Seksa nije bilo 7 godina”. Naravno da me odgovor iznenadi. Ovo je uzrok prostatitisa koji kasnije prelazi u rak prostate.

Nedostatak seksa šteti organizmu bez obzira da li se dešava sa 30, 40, 50 ili čak 70 godina! Prostata je organ u kome se formira semena tečnost. Ako se ne izbaci, počinje da se kvari. Dolazi do procesa patološke stagnacije u prostati (nakupljanje opasnih mikroorganizama). Oni dovode do upale prostate (prostatitisa). Upala prostate duži vremenski period dovodi do adenoma prostate, urinarnih problema i pijelonefritisa. Sledeća faza nakon adenoma je rak. Pacijenti koji imaju problem s potencijom imaju 7 puta više šanse za dobijanje raka prostate.

Prostaten protiv prostatitisa: potpuni oporavak potencije

Ovo je samo jedna od mnogo posledica. Drugim rečima, produžena apstinencija može da dovede do brze smrti . Ljudi su kreirani za začeće. Ali kada se ova funkcija smanji, organizam počinje da stari veoma brzo. Krvni sudovi se istanjuju i pucaju, povećava se rizik od pojave moždanog i srčanog udara, pojavljuju se problemi u funkciji psihosomatskog sistema. Pacijenti brzo osede (ako već nisu sedi). Pojavljuju se bolovi u zglobovima, pacijenti nemaju energije. Čak je i nesanica koja muči starije ljude povezana s nedostatkom seksa i nezadovoljavajućim nivoom određenih hormona.

– Priča se da se na vašoj klinici koriste samo prirodna sredstva zahvaljujući kojima muškarci mogu da imaju seks u bilo kojem dobu. Da li je to tačno?

– Da, na našoj klinici imamo izuzetno veliki procenat izlečenja upravo zahvaljujući prirodnim sredstvima za lečenje i prevenciju. Naročito bih izdvojila Prostaten koji je pomogao preko 100 naših pacijenata. Kod svakodnevne upotrebe, čaj Prostaten ojačava libido i stimuliše erekciju. Ali se još uvek ne prodaje po apotekama.

Ubrzo nakon primene, Prostaten povećava želju za seksom (može da se uzima i kao bezbedan stimulans umesto Viagre), a redovnom upotrebom ojačava prirodnu potenciju. Ovo je jedini proizvod koji ovako deluje, ali ne može da se nađe u apotekama.

– Recite nam nešto više o delovanju i efikasnosti ovog proizvoda.

– Ovo je zaista odličan lek. To možete da vidite na činjenici da imamo zakazane termine nedeljama unapred radi konsultacija.

Što se tiče efikasnosti čaja Prostaten, htela bih da vam pokažem rezultate kliničkih studija koje su sproveli specijalisti s našeg Instituta u periodu 2015-2016. 50 muškaraca starosti preko 50 godina učestvovalo je u ovom eksperimentu. Većina ispitanika bilo je impotentno godinama.

NARUČITE ODMAH

Rezultati studije:

 1. Potpuni oporavak potencije (sposobnost seksualnog odnosa bar jednom nedeljno) – 96% ispitanika
 2. Visok nivo testosterona – 94% ispitanika
 3. Normalizacija mokrenja (uključujući učestalost) – 98% ispitanika
 4. Poboljšanje opšteg stanja – 99% ispitanika
 5. Izostanak neželjenih posledica – 100% ispitanika

Prostaten protiv prostatitisa: potpuni oporavak potencije

NARUČITE ODMAH

Proverite simptome koji ukazuju na nizak nivo testosterona:

 • Osećate slabost
 • Mišićna slabost
 • Česte glavobolje
 • Problemi s probavom
 • Stalno vam se spava
 • Izostanak želje za seksom
 • Usporene reakcije
 • Problemi s pamćenjem
 • Promene krvnog pritiska
 • Loša elastičnost mišića i kože
 • Apatija i razdražljivost
 • Opadanje kose
 • Često razbolevanje

Prisustvo bar dva simptoma ukazuje na to da je nivo testosterona nizak. Da biste vratili potenciju, neophodno je da povećate nivo testosterona.

Prostaten savršeno obnavlja funkcije proizvodnje testosterona. Delije direktno na Lejdigove ćelije u testisima i poboljšava njihovu funkciju do 20-30 godina starosti. Ovo dovodi do ojačavanja tela i potencije.

Kao što smo rekli i ranije, pacijenti koji izgube nadu vraćaju se normalnom seksualnom životu nakon 3-4 nedelje lečenja čajem Prostaten. Neophodno je piti čaj svakog dana. Prve promene mogu da se primete već nakon nekoliko dana. Ovaj proizvod obnavlja potenciju, ima povoljan efekat na ceo organizam jer je testosteron glavni muški hormon.

Komentari

Potvrđujem! Prostaten je super! Imam 54 godine i potencija mi je bila 0. Skoro nikad se nije dizao. Probao sam mnogo preparata. Prirodne recepte, tablete, bio kod nekoliko urologa. Samo mi je ovo pomoglo. Sad redovno imam seks, bar jednom nedeljno. Popravilo se i opšte stanje, testosteron odlično deluje na muškarce.

Milorad Rakić

Nakon lečenja Prostatenom osećam se mlađe.

Ivan

Moj komšija ima 65 godina i aktivan seksualni život. On koristi ovo. Video sam ga kod njega u kući.

Andrija Tomić

Neviđeno! Za nedelju dana se već osećam bolje od ovog čaja. Ne moram da radim ni masažu prostate. Osećam da ću moći i bez njega

Davor

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Prostaten protiv prostatitisa: potpuni oporavak potencije
Samo do 09:12:22Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom