ProstaNormal: olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate

ProstaNormal: olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate

Na konferenciji za štampu, načelnik Odeljenja za urologiju na klinici, dr Emir Sofić, rekao je: “Upala prostate nije samo neugodno medicinsko stanje. Bez ispravnog lečenja može se razviti u adenom. Među svim medicinskim stanjima, stepen mortaliteta koji uzrokuje adenom prostate je među najvišima. Nijedan muškarac koji pati od adenoma ne živi duže od 10-14 godina.”

 

Ekskluzivni intervju s dr Emirom Sofićem, iskusnim urologom: “Zašto je upala prostate tako opasna i šta muškarac može uraditi da se zaštiti?“

Novinar: Šta onda da rade muškarci koji pate od upale prostate?

Emir Sofić: Da, radimo u smeru da pomognemo svakom pacijentu koji pati od upale prostate. Ne možemo rešiti problem nedostatka osoblja preko noći. Ne zavisi to samo od klinika, nego i od našeg obrazovnog sistema. Naravno da imamo doktore, ali nema brzog rešenja ovog problema. Iste uslove gledamo čak i u evropskim zemljama i u svetu. Kada razgovaram s kolegama u inostranstvu, vidim da se suočavamo s istim poteškoćama.

Takođe je tačno, s druge strane, da upala prostate ne može da se izleči kod svih muškaraca, ali ti slučajevi su retki.
Ali, hajde da ostanemo na pozitivnoj strani i dozvolite mi da vam pokažem svetlo na kraju tunela. Uspeo sam da uspostavim sistem za distribuciju novog preparata koji potpuno može olakšati upalu prostate i sve komplikacije koje nastaju zbog nje. Program će početi otprilike za narednih šest meseci, ali sam to uspeo da organizujem tako da je već dostupan muškarcima.

ProstaNormal: olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate

Novinar: Možete li nam reći nešto više o ovom preparatu?

Emir Sofić: Proizvod o kome govorim potpuno olakšava upalu prostate u bilo kojoj fazi. Od prvih dana upotrebe, ove kapsule takođe olakšavaju sve vrste rizika od nastanka adenoma i tumora. To znači da može smanjiti rizik od opasnih komplikacija i smrtnog ishoda na nulu. Muškarci s upalom prostate su izvan opasnosti čim počnu s tretmanom.

 

Mislim da ovaj preparat za olakšavanje upale prostate može spasiti hiljade života. Zato sam svu svoju energiju usmjerio u ovu mešavinu i istrajao sa kliničkim ispitivanjima.

Novinar: O kom proizvodu govorite? Kakva tajna leži iza ovog sredstva?

Emir Sofić: Kapsule se nazivaju ” ProstaNormal ” i potpuno je nov na tržištu. U suprotnosti s mnogim drugim preparatima i lekovima za upalu prostate, ovaj proizvod su razvili stručnjaci u ovom polju, a ne velike farmaceutske kompanije. Proizvod su razvili u međusobnoj saradnji vodeći urolozi i naučnici.

Ima tri važna principa delovanja: Prvo, normalizuje cirkulaciju krvi u organima karlice. Drugo, eliminiše otpadne materije iz organa karlice. I treće, obnavlja proizvodnju muških hormona. Ovaj treći princip takođe pojačava potenciju kod muškaraca. Možemo ga istovremeno nazvati i “prijatnom nuspojavom”.

Upala brzo nestaje nakon što osoba počne da koristi ovaj proizvod – muškarci koji su ga koristili prijavili su da su primetili prve rezultate, tj. mokrenje bez bola i osećaja peckanja, već sledećeg jutra nakon početka upotrebe preparata ProstaNormal. Obično je potrebna dvomesečna terapija preparatom ProstaNormal za potpuno uklanjanje upale prostate. U blago ozbiljnijim situacijama ili uznapredovalim fazama upale, tretman se mora produžiti.

NARUČITE ODMAH

ProstaNormal: olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate

Osim ova tri glavna principa delovanja, ProstaNormal takođe ima i druge efekte:

  • olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate;
  • sprečava infekcije urinarnog trakta;
  • olakšava mokrenje;
  • obnavlja potenciju;
  • ojačava imunološki sistem u telu;
  • poboljšava cirkulaciju krvi u organima karlice;
  • obezbeđuje vitamine i mikroelemente potrebne ljudskom telu.
NARUČITE ODMAH

KOMENTARI:

Svaka čast! “ProstaNormal” je stvarno delotvoran kada je u pitanju lečenje upale prostate! U mom slučaju je nestala i ne vraća se. Naručio sam pre mesec i po dana i za 4 dana me je pošiljka čekala i sad mogu u toalet bez poteškoća! Hvala svima i hvala proizvođaču!

Kristijan C.

Ovo je odlična stvar. Ja mogu da potvrdim. Meni je ovo doktor preporučio. Ne može da se propiše u bolnici, ali mogu da ga preporuče. Meni je prilično pomogao, upala je potpuno nestala. Pomogao mi je i sa erekcijom…

Igor

Hvala Bogu što ima doktora koji stvarno brinu o svojim pacijentima! Ovo je odličan kaupsule. Koristim ga 3 dana i mokrenje se značajno popravilo. A bol je nestao. Nastavljam s upotrebom. Hvala vam za savet od srca! Bio sam malo skeptičan, ali rezultate sam primetio nakon 3 dana.

Bogdan D.

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ProstaNormal: olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate
Samo do 09:12:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom