Parazol od parazita: ukloniti parazite i crijevne gliste iz vašeg tijela u roku od 30 dana!

Parazol od parazita: ukloniti parazite i crijevne gliste iz vašeg tijela u roku od 30 dana!

 • Uklanja parazite već tokom 1. tretmana zahvaljujući sastojcima kao što su: aromatični karanfilić, suhi ekstrakt pelena, trava pelena, suhi ekstrakt vratića, cvjetovi vratića.
 • Poboljšava zdravlje i štiti jetru, srce, pluća, želudac i kožu od parazita
 • Poboljšava razgradnju parazita u crijevima i deaktivira izlegnuta jaja parazita pomoću svojih aktivnih tvari
NARUČITE ODMAH

Provjerite da li imate simptome zaraze!

Parazol od parazita: ukloniti parazite i crijevne gliste iz vašeg tijela u roku od 30 dana!

 1. Alergija (osip, suzenje očiju i curenje nosa)
 2. Česte prehlade, upala krajnika, začepljen nos
 3. Hronični umor (brzo se umarate bez obzira što radili)
 4. Česte glavobolje, zatvor i proljev
 5. Bol u mišićima i zglobovima
 6. Nervoza, nesanica i gubitak apetita
 7. Tamni krugovi i vrećice ispod očiju

Kako paraziti dođu u tijelo?

 • Prenosiocima zaraze
 • Putem vode, zemlje i hrane
 • Preko ljubimaca, insekata
 • Preko stvari i na javnim mjestima
NARUČITE ODMAH

Kako čaj Parazol djeluje na zaraženo tijelo?

Parazol od parazita: ukloniti parazite i crijevne gliste iz vašeg tijela u roku od 30 dana!

 1. Absinthi Herba Pogubno djeluje na sve poznate parazite, normalizira probavu, uklanja anemiju, uklanja žgaravicu, eliminira neprijatni zadah iz usta, čisti organizam.
 2. Origani Herba Poboljšava probavu, ojačava peristaltiku crijeva, poboljšava apetit, ima protumikrobna i protuparazitska svojstva, ojačava imunitet.
 3. Thymi Vulgari Herba Uništava štetne mikroorganizme, predstavlja protuvirusno sredstvo, poboljšava probavu, povećava zaštitne funkcije organizma, izbacuje iz organizma štetne tvari, dezinficira.
 4. Mentha Folium, Anis Fructus Poboljšavaju probavu, normaliziraju prirodnu mikrofloru crijeva, uklanjaju mučninu i žgaravicu, eliminiraju neprijatni zadah iz usta, uklanjaju spazme i kolike.

Zašto je čaj Parazol bolji od specijalnih hemijskih lijekova?

 • Certificirani lijek kojeg preporučuju ljekari za uklanjanje parazita kod kuće
 • Vaša djeca će biti zaštićena od infekcija
 • Sadrži samo ljekovito bilje prikupljeno u ekološki netaknutim mjestima
 • Ne uzrokuje nuspojave (za razliku od hemijskih lijekova koji uzrokuju nesvjesticu, mučninu, povraćanje i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre)
 • Potpuno je siguran detoksifikacijski lijek tako da se može uzimati bez ljekarskog recepta

Mišljenje stručnjaka:

Nakon prehlade, najčešće bolesti su one uzrokovane parazitima. U današnje vrijeme postoji mnogo proizvoda protiv parazita ali čaj Parazol je prvi koji se pojavio na tržištu. Tokom proteklih deset godina dokazao se kao pouzdan lijek koji pruža brze rezultate. Parazol je jedinstvena mješavina ljekovitog bilja. Propisujem Parazol svojim pacijentima za liječenje i prevenciju parazitske zaraze. Priprema se tako što jednu kašiku čaja prelijete šoljom ključale vode i ostavite da odstoji 30 minuta. Pijete šolju čaja 2-3 puta dnevno.

Dr. Emir Dizdarević

Spec. infektolog Doktor medicine

Od tada je moje stanje bilo kritično. Sve je počelo sa stalnim bolovima. Nakon ljekarskog pregleda, preporučeno mi je da se testiram na parazite. Testiranje je otkrilo da su jaja parazita prisutna u mom tijelu. Dobila sam terapiju u bolnici za zarazne bolesti a tokom liječenja su korišteni hemijski lijekovi. Nakon godinu dana, paraziti su se vratili. Odlučila sam se za prirodne lijekove. Parazol je izgledao kao najefikasniji. Dobro sam već 2,5 godine! Riješila sam se alergije, astme, slabosti, nesvjestice i bolova. Moj jezik je vratio svoju prirodnu boju a crijeva mi funkcionišu savršeno!

Lejla

Dobro sam pročitala sadržaj Parazol -a i recenzije na internetu. Naravno, brinula sam se da li će mi pomoći ili ne. Nakon razgovora sa konsultantima, odlučila sam da ga probam. Strogo sam slijedila uputstvo. Po završetku tretmana osjećala sam se kao potpuno druga osoba. Ponovo sam bila dobro raspoložena a i na poslu sam bila efikasnija. Kad sam primijetila sva ova poboljšanja, skakala sam od radosti! Više nema parazita. Svaki put kad pomislim da su mogli porasti i do 38 cm, srce mi zastane! Hvala vam što ste me izliječili!

Sanela

HVALA VAM OD SRCA na ovako fantastičnom proizvodu! Naš sin je bio stalno bolestan. Dermatitis nije bio najveći problem! Zatvor, proljev, gubitak apetita, blijedo lice, curenje nosa i bolovi u stomaku… Davali smo mu razne lijekove ali onda smo odlučili da mu damo lijekove za odrasle. Srećom, posjetila nas je njegova tetka. Bila je iskusnija u uspostavljanju dijagnoze nego neki ljekari. To je životno iskustvo! Preporučila nam je Parazol . Bože moj! Nakon mjesec dana naš sin je bio neprepoznatljiv. Postao je snažniji i aktivniji! Što je najvažnije, bio je više zainteresovan za učenje! Sada sam oprezna, pazim da nam paraziti ne unište živote!

Kristina

Šta ćete dobiti ukoliko naručite od nas?

 1. Siguran proizvod
 2. Povoljnu cijenu bez dodatnih troškova
 3. Isporuku širom države
 4. Potvrdu o autentičnosti proizvoda
NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Parazol od parazita: ukloniti parazite i crijevne gliste iz vašeg tijela u roku od 30 dana!
Samo do 24:03:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom