Optimus+Artroactiv za zglobove: komplex preparata za zaštitu zglobova

Optimus+Artroactiv za zglobove: komplex preparata za zaštitu zglobova

 • Obnavlja hrskavično tkivo zglobova
 • Sadrži čisti kolagen
NARUČITE ODMAH

U kojim slučajevima NEĆETE PROĆI BEZ KOMPLEXA OVA DVA PREPARATA?

 1. Prevencija artritisa, artroze, osteoporoze i drugih bolesti koštano-mišićnog sistema
 2. Starost preko 40 godina
 3. Ozljede i njihove posljedice
 4. Bol, probadanje i škripanje zglobova

Optimus+Artroactiv za zglobove: komplex preparata za zaštitu zglobova

NARUČITE ODMAH

KOMBINACIJA OVIH PREPARATA PREDSTAVLJA NJEGU ZA ZGLOBOVE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN

Aktivni sastojci ArtroActiva su: Glukozamin, kolagen, kondroitin, bosvelična kiselina, hijaluronska kiselina i vitamin C.

 

U kombinaciji sa Optimus gelom, daje prave rezultate. Komplex preparata djeluje u 2 pravca:

 • nadopunjava nedostatak kolagena
 • zaustavlja oštećenja zglobova

Artroactiv čini pažljivo odabrana kombinacija biljaka, proteina I vitamina potrebnih za gašenje upalnih procesa, povećanje elastičnosti, povećanja prokrvljenosti I regeneraciju koštano-zglobnog sistema.

 

Kod Optimus gela efekat gaveza, kantariona, ruzmarina, lavande, nane, kleke, vrbe, žalfija, kamilice, bele imele, bršljena i đumbira utiče na regeneraciju oštećenih tkiva i sprečava nastanak i razvoj novih oboljenja.

KAKO OVA KOMBINACIJA DJELUJE NA ZGLOBOVE?

 • Olakšava bol
 • Uklanja upalu
 • Umanjuje naticanje
 • Pomaže zarastanju povreda i mikropukotina na hrskavici
 • Sprječava starosnu deformaciju zglobova

Kod artroze i reumatoidnog artritisa, kombinacija upotrebe ArtroActiva sa Optimus gelom usporava dalji razvoj bolesti

KAPSULE SU NAJPODOBNIJI OBLIK

 1. ORGANIZAM IH LAKO USVAJA
 2. UVIJEK IH MOŽETE NOSITI SA SOBOM

MIŠLJENJE STRUČNJAKA

Optimus+Artroactiv za zglobove: komplex preparata za zaštitu zglobova

Ljudi mi se obraćaju u onoj fazi bolesti kada su potrebne hitne mjere. Velika greška je ne započeti blagovremenu terapiju. Važno je ne spašavati se improvizovanim metodama sumnjive djelotvornosti, već odabrati pravi preparat Među preparatima koji će vas brzo osloboditi problema sa zglobovima preporučujem ovaj komplex! Zahvaćena zglobna tkiva se obnavljaju zahvaljujući savršeno promišljenoj kombinaciji sastojaka. Problemi brzo nestaju.

Petar Nižetić, reumatolog, kineziolog, radni staž – 32 godine

KAKO SE KOMPLEX KORISTI?

Minimalno trajanje tretmana preparatom ArtroActiv je 30 dana. Učinak se postupno razvija i zadržava 6-8 mjeseci. Zato radi dugotrajnog učinka, preporučujemo 1-2 tretmana preparatom ArtroActiv godišnje.

Minimalno trajanje tretmana preparatom Optimus gel je 30 dana – uz redovnu upotrebu ArtroActiva. Koristiti 2 puta dnevno. Učinak se postupno razvija i zadržava 6-8 mjeseci.

PROBLEM SA ZGLOBOVIMA POSTAJE STVAR PROŠLOSTI!

Nakon fizičkog posla često me je boljelo oko zglobova. Zamotavao sam ih elastičnim zavojem da mi ne bi bilo tako bolno hodati. A kada bih sjedao, pucketalo mi je u koljenima. Moja žena je na vrijeme reagirala i naručila mi preko interneta ovaj komplex. Bol je skoro sasvim prošla, a zglobovi su prestali pucketati za neke 3 sedmice. Završio sam tretman prije 3 mjeseca. Sad me zglobovi uopšte ne muče!

Marko, 48 godina

Noge su me počele boljeti s godinama. Išla sam u bolnicu raditi rendgen i vidjelo se suženje zglobnih šupljina. Liječnik mi je odredio dijagnozu “reumatoidni artritis” i rekao da je to hronično stanje. Prijateljica mi je predložila ojačati zglobove ovim preparatima i kao proći će. I ispunilo je svoj zadatak 100%! Više se ne budim tijekom noći zbog boli i mogu normalno da šetam.

Almira, 56 godina

Zbog problema s koljenima nakon ozljede sam skoro sasvim odustala od sporta. Isprobala sam narodna sredstva, ali nije bilo koristi. Isto je bilo i sa sportskim biododatcima s kolagenom. Na kraju sam pronašla ovu metodu. Samo mi je to pomoglo! Za mjesec dana svakodnevne upotrebe sam bez problema pravila špagu i igrala odbojku. A sad se pripremam za takmičenje!

Milena, 29 godina

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Optimus+Artroactiv za zglobove: komplex preparata za zaštitu zglobova
Samo do 09:12:22Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom