OnycoStop Pro: jedini tretman koji je u stanju da zauvijek odstrani gljivice

OnycoStop Pro: jedini tretman koji je u stanju da zauvijek odstrani gljivice

 • Momentalno ublažava svrbež i pretjerano znojenje
 • Uništava uzrok rasta gljivica
 • Oporavlja oštećenu i ispucanu kožu za 98%
NARUČITE ODMAH

KAKO ONYCOSTOP PRO MOŽE DA VAS RIJEŠI GLJIVICA

 1. EKSTRAKT HRASTOVE KORE. Štiti kožu i otklanja svrbež i neugodne mirise. Regenerira napukline, dezinficira manje rane. Momentalno otklanja svrbež i neugodne mirise. Sadrži tanine i ima protuupalni učinak.
 2. ANGELICA ARCHANGELICA. Ova moćna biljka je poznata kao učinkovit način liječenja gljivičnih i bakterijskih infekcija. U 14. stoljeću angelica je postala poznata kao ljekovita biljka u cijeloj Europi. Tijekom srednjih decenija se vjerovalo da je korijen biljke učinkovit kao lijek za kugu.
 3. SALVIA OFFICINALIS (KADULJA). Eterično ulje uobičajene kadulje (Salvia Officinalis) često se koristi protiv kožnih bolesti. Ono prodire u duboke slojeve epiderma. 100% hrani i hidrira kožu iznutra prema van, momentalno je oslobađajući perutanja, iscjeljuje čak i duboke napukline, čineći kožu glatkom i mladenačkom.
 4. ULJE ČAJEVCA (MELALEUCA ALTERNIFOLIA). Znanstveno dokazani učinkoviti agensi protiv gljivica. Usporava rast gljivica Trichophyton i Microsporum, napada gljivične stanice oštećujući njihove membrane. Ono što je najvažnije je da vaša koža stiče imunitet, a nakon završenog liječenja, nikada se više nećete morati boriti protiv gljivica!

OnycoStop Pro: jedini tretman koji je u stanju da zauvijek odstrani gljivice

NARUČITE ODMAH

DERMATOLOZI NISU MOGLI VJEROVATI SVOJIM OČIMA!

Klinička ispitivanja su provedena 2016. godine na klinici sa sjedištem u Torontu. Volonterska skupina muškaraca i žena u dobi od 25 do 78 godina sudjelovala je u medicinskom ispitivanju lijeka. Fotografije ispod i brojevi iznad predstavljaju podatke prikupljene u okviru studije i ukazuju na uspješne rezultate. Lijek je odobren i preporučen od strane dermatologa.

 • Otklanja SVRABEŽ – 98%
 • Zaustavlja znojenje stopala – 87%
 • Zaustavlja ljuštenje i pucanje – 86%
 • Uništava gljivične parazite – 100%
 • Nuspojave – 0%

PRODULJENO DJELOVANJE LIJEKA NAKON PRESTANKA LIJEČENJA – min 12 mjeseci

KAKO KORISTITI ONYCOSTOP

 1. Nježno očistite kožu, osušite brisanjem ručnikom ili ubrusom
 2. Nanesite sprej na tabane, nožne prste i nokte stopala, utrljavajući otopinu na tabane i na svaki oštećeni nokat 2-3 puta dnevno

OnycoStop Pro: jedini tretman koji je u stanju da zauvijek odstrani gljivice

GLAVNE PREDNOSTI ZA ONYCOSTOP PRO

JEDNOSTAVNO
Jednostavan i ugodan za korištenje. Ima prijatan miris i ne ostavlja mrlje na odjeći. Blagi sprej se brzo upija u kožu, vlaži i osvježava stopala.

 

BRZO
Dva tretmana su dovoljna za ublažavanje svrbeža. Listanja i napukline na koži nestaju nakon nekoliko dana. Prekomjerno znojenje i miris nestaju.

 

TRAJNO
Učinak liječenja traje dugoročno, tako da nakon završetka liječenja dugo nećete osjećati nikakvu nelagodu.Ne stvara ovisnost niti izaziva simptome odvikavanja.

IZJAVE OSOBA KOJE KORISTE ONYCOSTOP PRO

Ovaj problem liječim već više od godinu dana. Sve sam pokušala: pilule, meleme, kreme. Pokušala sam se savjetovati s dermatolozima, probala sam tradicionalnu medicinu. Bez učinka. Bilo je krajnje nezgodno otići na bazen. To mi je izazvalo mnogo problema, emocionalno i fizički. Tako se nastavilo gotovo dvije godine. Rješenje je došlo s neočekivanog mjesta. Moja punica, s kojom imam napete odnose, donijela mi je OnycoStop. U 2 tjedna sam potpuno zaboravila na gljivice. Prošlo je 5 mjeseci i nije se vratilo! Moja punica i ja smo sada najbolji prijatelji :)

Mr. and Mrs. Leopoldo and Brigitta Asuncion, Ilo Ilo City

Sretan sam što mogu podijeliti svoje uspješno eksperimentalno liječenje s OnycoStop! Koristim ga samo 2 mjeseca, ali već vidim učinak, moji nokti izgledaju obećavajuće. I što je najvažnije, sloj nokta koji raste je ZDRAV i nestao je neugodan miris, a prije svega nestao je nepodnošljiv svrbež !!!! Tako sam sretan, zahvaljujući svojoj ženi: ona je ta koja je otkrila OnycoStop. Sreća što ga je naručila putem ove web stranice, jer sam pročitao recenzije ljudi koji su dobili lažne! Bilo mi je znatno bolje relativno brzo.

José Ocampo, Tacloban City

Pokušao sam izliječiti moje gljivice s ljekovitim biljem, a rezultat toga bio je da sam dobio dermatitis uslijed kontakta s koprivom! Moj dermatolog je rekao da će to riješiti ako obećam da ću prestati glumiti liječnika :) Ono što mi je pomoglo bilo je liječenje s OnycoStop-om. Utrljao sam ga na stopala. Svrbež je nestala prvog dana, trećeg dana i napukline na koži, a gljivica je potpuno nestala za 2 tjedna. Najbolje od svega je to da sam se riješio prekomjernog znojenja i groznog mirisa! Od tada nisam imao gljivice već 1,5 godinu!

Mark Aquino, Oklahoma City

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

OnycoStop Pro: jedini tretman koji je u stanju da zauvijek odstrani gljivice
Samo do 09:12:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom