Natura Active od hemoroida: brzo rješenje intimnog problema!

Natura Active od hemoroida: brzo rješenje intimnog problema!

Srećom, sa proizvođačem smo uspjeli dogovoriti distribuciju određene količine Natura Active kapsula. U početnoj fazi, do rasprodaje trenutnih zaliha, će se prodavati po simboličnoj cijeni od 59.90KM. Dostava na području cijele Bosne i Hercegovine je besplatna. Naručiti možete vrlo jednostavno tako što ćete u obrazac koji se nalazi ispod napisati svoje ime i broj telefona, nakon čega će vas telefonski kontaktirati operater da biste potvrdili narudžbu.

NARUČITE ODMAH

Tko obolijeva?

Hemoroidi su vrlo česti i kad žena i kod muškaraca. Polovica populacije u dobi iznad 50 godina ima hemoroide. Incidencija ove bolesti je 2 na 1000 ljudi. Hemoroidi su posebno česti kod trudnica. Pritisak čeda na tu regiju, ako i hormonalne promjene, te sam porod, uzrokuju povećanje hemoroidalnih krvnih žila. Kod većine žena koje imaju hemoroide povezane s trudnoćom, oni su privremeni problem, ali znaju biti veoma bolan…

Simptomi hemoroida

Natura Active od hemoroida: brzo rješenje intimnog problema!

 1. Hemoroidi uglavnom nisu opasni i ne ugrožavaju ljudski život. Uglavnom simptomi nestaju unutar nekoliko dana.
 2. Neki ljudi koji imaju hemoroide, nemaju simptome. Simptomi unutarnjih hemoroida su: stolica prekrivena svijetlom krvi, krv na WC-papiru ili na WC-školjki.
 3. Međutim, unutarnji hemoroidi mogu izbiti van iz anusa i tada mogu početi iritirati i biti bolni.
  Simptomi vanjskih hemoroida uključuju bolno oticanje i bolnu tvorbu oko anusa, nastalu od zgrušane krvi. Cijelo područje je osjetljivo, bolno i svrbi.
 4. Zbog izraženih arteriovenskih shuntova, krv kod unutarnjih hemoroida je obično svijetlocrvene boje, a vrlo često brizga po WC-školjci.
 5. Glavni uzročnici infekcije su anaerobne bakterije, premda i aerobne bakterije (poput vrste Escherichia coli) mogu sudjelovati u infektivnom proces
NARUČITE ODMAH

Natura Active kapsule kao sigurno rješenje u liječenju hemoroida

Natura Active od hemoroida: brzo rješenje intimnog problema!

 • Stvorili smo Natura Active kapsule sa idejom da korisnicima ponudimo kvalitetno I prirodno rješenje za hemoroide koji svrbe, bole, krvare ili koji su uvećani.
 • U ovom slučaju u pitanju je preparat koji je nastao iz tradicionalne medicine koja je tražila narodni lijek za probleme sa hemoroidima, bilo da su unutrašnji ili spoljašnji.
 • Natura Active kapsule se koriste kao dodatak ishrani i kao dodatak klasičnoj medicinskoj terapiji kod uvećanih hemoroida, hemoroida koji krvare, kod terapija za razbijanje trombova, za omekšavanje hemoroidalnog tkiva i spleta vena i njihovo jačanje.
 • Nije dovoljno samo zaustaviti krvarenje iz hemoroida i svrab anusa. Potrebno je da se hemoroid smanji i nestane, da se vene pročiste i skupe, da se ponovo stvori normalno funkcionisanje analnog otvora. Za to služe ljekovite biljke koje se nalaze u proizvodu Natura Active kapsule

Iskustva nakon korištenja Natura Active kapsule

Pokušao sam sa raznim proizvodima iz apoteke, ali sam shvatio da je to samo bacanje para. 2 bočice Natura Active kapsule su bile dovoljene da riješim svoj problem.

Jakub, 43 (Mostar)

“Natura Active kapsule su daleko najbolji proizvod na tržištu. Koristio sam 3 bočice i hemoroidima više nema traga”

Siniša, 47 (Sarajevo)

“Problem koji me mučio godinama uspjela sam riješiti za 40 dana uz Natura Active kapsula Samo slijedite uputstva koja stoje na kutiji…”

Selma, 32 (Orašje)

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Natura Active od hemoroida: brzo rješenje intimnog problema!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom