Myclin samo za vraćanje sluha: prirodni sastojci za zdravlje vaših ušiju!

Myclin samo za vraćanje sluha: prirodni sastojci za zdravlje vaših ušiju!

 • Samo prirodni sastojci za zdravlje vaših ušiju
 • Nema kontraindikacija i starosnih ograničenja
 • Oslobađa od glavobolje, grčeva, infekcije uha
 • Ne izaziva alergije
NARUČITE ODMAH

LEK MYCLIN – MOĆNO SREDSTVO ZA PRIRODNO OBRAĐAVANJE SLUHA

Myclin samo za vraćanje sluha: prirodni sastojci za zdravlje vaših ušiju!

 1. Zahvaljujući moćnim komponentama koje čine Miklin, lek poboljšava funkcionisanje organa sluha. Myclin jača sluh i stimuliše telo da se bori protiv štetnih bakterija.
 2. Kompleks od 39 lekovitih biljaka sadrži veliku količinu antioksidanata koji obnavljaju funkcionisanje organa unutrašnjeg uha. Tako su organi sluha 100% zaštićeni od bakterija koje izazivaju gubitak slušne osetljivosti i potpunu gluvoću.
 3. Poboljšanje sluha, sprečavanje upale, oslobađanje od posledica nelečenih bolesti je zbog neverovatnih antibakterijskih svojstava pića! Već nakon 2 nedelje upotrebe, pacijenti primećuju povećan sluh, olakšanje od bola, zagušenja i vrtoglavice.

JEDINSTVENA PRIRODNA KOMPOZICIJA ZA PRIRODNO VRAĆANJE SLUHA!

Myclin samo za vraćanje sluha: prirodni sastojci za zdravlje vaših ušiju!

 1. MALTODEKSTRIN
  Puni telo glukozom, daje energiju, brzo se apsorbuje, blagotvorno deluje, snižava nivo.
 2. VITAMIN C
  Ovo je jedno od najvažnijih za život organizma. Ispunjava tijelo energijom i snagom.
 3. B VITAMINI
  Ojačati zidove krvnih sudova, eliminisati “buku u glavi”, dovesti u red metaboličke procese, ukloniti toksine.
 4. KOREN
  Ublažava upale, poboljšava rad bubne opne.
 5. ARONIJA PLODOVI
  Rastvara i uklanja sumporne čepove iz tela.
 6. Elecampane Root
  Povećana cirkulacija krvi unutar ušne školjke, obnavljanje sluha.
 7. IMMORTELLE
  Uklanjanje bolova u organima sluha, u slušnom kanalu i trećem uhu.
NARUČITE ODMAH

STRUČNO MIŠLJENJE “Myclin je zamenio slušne aparate za ljude širom sveta.”

Većina ljudi koji su doživeli potpuni ili delimični gubitak sluha prinuđeni su da celog života nose slušni aparat. Nedavno su naučnici uspeli da razviju alternativne metode poboljšanja sluha. Čak i nakon ozbiljnih bolesti koje su oboleli pacijenti, Myclin postepeno vraća ljudski sluh na ustaljeni nivo. standardi, udobni za život.Sprovedeni su testovi tokom kojih je kod 78% pacijenata sluh potpuno vraćen, a kod 11% je dostigao nivo blizu komfornog nivoa. Preparat sadrži kompleks od 39 biljaka, vitamina i maltodekstrina za poboljšanje funkcionisanja membrane i nerava odgovornih za punopravni rad. Myclin je postao pravi proboj u oblasti poboljšanja funkcionisanja organa sluha. U 2017. proizvod je osvojio međunarodnu nagradu „Inovacija godine“.

Bogdan Jovanović Endokrinolog stručnog nivoa, dr

RECENZIJE ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Počeo sam da patim od gubitka sluha prilično rano. Moji roditelji nisu pridavali značaj ovom problemu i do 17. godine moj sluh je bio ispod onog kod mojih vršnjaka i iznosio je 42%. Ne mogu rečima da opišem stanje kada ne možete da objasnite ljudima da niste gluvi, čujete ih, samo ne uvek.Zbog problema sa sluhom patilo mi je studiranje na fakultetu – deo predavanja jednostavno nisam čuo šta nastavnik govori, ključne fraze su ispale i smisao se izgubio. A i sa ovim sam se godinama nekako pomirio, jer. Shvatio sam da lekari ne mogu ništa da urade, jer se ovaj problem još uvek ne može rešiti. 2017. godine obratio sam se glavnom specijalisti u Beogradu i dobio preporuku – Myclin. Dobar inovativni lek koji, zahvaljujući nekoliko aktivnih sastojaka u sastavu, pomaže u poboljšanju sluha. U mom slučaju, u roku od 2 meseca sluh je dostigao 75%, što je za mene već udobna zona . Većina mojih novih poznanika i kolega ne zna za moj problem. Preporučujem lek!

Andrija

U detinjstvu je bolovao od teškog upale srednjeg uha, posle čega mu je sluh bio smanjen, ali je to u početku bilo neprimetno i roditelji ga nisu ni na koji način tretirali. Do kraja škole češće sam imao prehlade, otišao sam u bolnicu sa gripom, nakon čega mi je sluh skoro potpuno nestao. Nakon oporavka, čuo sam samo zvukove u blizini, ali nisam mogao da razlikujem udaljene zvukove i šapat. U ovom trenutku, doktori su rekli da bih mogao potpuno izgubiti sluh. Mama se na vreme obratila prijateljima, savetovali su mi lek Myclin, koji je pomogao u mojoj situaciji. Myclin je ojačao i stimulisao telo da prirodno poveća sluh. Sada čujem mnogo bolje dok uzimam Myclin i nadam se da će mi se sluh potpuno vratiti.

Nikola

Moja baka je stara i, avaj, pati od gluvoće. To stvara mnogo neprijatnosti, tako joj je teško da živi, a ovaj problem je dvostruko veći. onda ja tiho kažem, pa “Zašto vrištiš?” .U 84. godini odlučili su da stave slušni aparat, ali je doktor predložio da prvo popiju kurs Mikline. U početku su se kod bake pojačali zvuci šuštanja, koraka, buka sa prozora. Posle 2 nedelje uzimajući, počela je jasno da čuje skoro sve glasove, čak i ako govorim, stojeći na pristojnoj udaljenosti od nje. Nastavlja da uzima lek, ne propušta ni dan, baka je veoma zadovoljna! Barem malo, ali Ulepšali su život starije osobe, hvala Myclin!

Jovana

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Myclin samo za vraćanje sluha: prirodni sastojci za zdravlje vaših ušiju!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom