KOSSALIN: prirodno sredstvo za brzi rast i oporavak kose

KOSSALIN: prirodno sredstvo za brzi rast i oporavak kose

VEĆ DANAS MOŽEŠ DA OSIGURAS SEBI KVALITETNU, JAKU, DUGU KOSU BEZ ISPADANJA I PERUTI

 • 100% PRIRODAN PROIZVOD
 • 100% GARANTOVANO ZADOVOLJSTVO
NARUČITE ODMAH

KAKO DJELUJE

 1. OMOGUĆAVA PRAVILAN RAST. Idealan omjer vitamina A i D doprinose neophodnom pravilnom rastu kose. Nadomještava vitamine koji su neophodni za rast nove zdrave kose koja ne ispada.
 2. REGENERIŠE. Veliki učinak na rast kose ima i regeneracija kože glave koja je neophodna za rezultate koji ostaju TRAJNO. Ovaj skup vitamina i minerala zadužen je da kožu glave drži bez peruti i omogući napredak dlake.
 3. HRANI. Omega 3 i Omega 6 masne kiseline imaju zadatak da osiguraju neophodnu hranu za dlaku i time omogući jačinu, sjaj i stabilnost.

SAVJET: Šampon je potrebno potresti prije korištenja. Nanosi se laganim masiranjem vlasišta. Nakon pjenjenja ostaviti 1-2 minute kako bi sastojci djelovali te potom isprati.

KOSSALIN: prirodno sredstvo za brzi rast i oporavak kose

NARUČITE ODMAH

SIGURAN PREPARAT KOJI PROVJERENO DAJE REZULTATE

 • Ubrzava rast kose. Svoje dejstvo baziraja isključivo na velikoj koncentraciji prirodnih aktivnih sastojaka savršeno iskombinovanih da čiste kožu glave, pomažu u uklanjanju peruti, viška sebuma i drugih uzroka opadanja kose, jačaju korjen i samu strukturu dlake, potpomažu njen rast i obnavljanje. Jača kosu od korijena do vrhova
  ingredientImage
 • Potiče formiranje novih vlasi. Pomaže da vaša kosa bude jača, zdravija, sjajnija, regeneriše korjen i strukturu dlake i podstiče rast nove kose. Rezultati su primjetni već nakon 2 sedmice redovne upotrebe
  ingredientImage
 • Jaka kosa od korijena do vrhova. Jedinstvena receptura Šampona za rast kose nastala je spajanjem biljnih, hladno prešanih ulja, ricinusa, vitamina E te eteričnih ulja. Kombinacija ovih sastojaka potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, a kosu jača od korijena do vrhova.

KOSSALIN: prirodno sredstvo za brzi rast i oporavak kose

Iskustva kupaca koji su koristili KOSSALIN

Šteta je što ranije nisam počela koristiti Psorizin. Bukvalno mi se preporodila koža na rukama!

Ema Efendić

Odličan proizvod! Izuzetno mi je drago što sam uspjela pronaći proizvod koji nije agresivan a učinkovit prema mojoj problematičnoj kosi. Sve preporuke! :)

Maja Ilić

Već duži niz godina imam problem sa tjemenom. Kossalin je jedini proizvod koji je uspio da ublaži simptome suhoće kože i svraba skoro u potpunosti!

Marija Rodan

Ukoliko tražite melem za kosu koji zaista daje vidljive rezultate, onda vam Kossalin maksimalno preporučujem!

Aleksandra Čurčić

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

KOSSALIN: prirodno sredstvo za brzi rast i oporavak kose
Samo do 09:12:22Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom