KetoTea: mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorijevanja masti

KetoTea: mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorijevanja masti

KETOZA RUŠI STEREOTIPE O DIJETAMA

 

Kad tijelo prestane primati energiju iz ugljikohidrata, nakon sedam do 10 dana ulazi u stanje ketoze. Manjak ugljikohidrata čini da se Vaša potkožna masnoća pretvara u energiju.

 

Ketonska tijela formirana u jetri su glavni izvor energije za mozak tokom ketoze. Oni hrane mišićno tkivo i sprječavaju taloženje masti.

Kao rezultat toga, ustajale masne naslage nestaju, a tijelo se smanjuje.

NARUČITE ODMAH

KetoTea POVEĆAVA BROJ KETONA U TIJELU I POKREĆE SAGORIJEVANJE MASTI

  • Smanjuje unos ugljikohidrata
  • Smanjuje nivo glukoze u krvi
  • Nema potrebe za proizvodnjom inzulina
  • Bez inzulina nema ni osjećaja gladi

KetoTea: mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorijevanja masti

NARUČITE ODMAH

KAKO FUNKCIONIŠE KETOTEA

Da bi postiglo ketozu, Vašem tijelu treba sedam do 10 dana.

Samo jedna šolja čaja KetoTea smanjuje to vrijeme na 40-50 minuta tokom kojeg tijelo proizvodi dovoljnu količinu ketonskih tijela i počinje pretvarati nakupljene masne stanice i naslage u energiju.

Pijte čaj dva ili više puta dnevno. Najbolji rezultati su kada se čaj pije ujutro, popodne i navečer prije spavanja.

AKTIVNI SASTOJCI ČAJA KETOTEA

  • Kim. Sudjeluje u sintezi hemoglobina i aktivira SIRT gen također poznat kao gen vitkosti.
  • Cvijet kamilice. Povećava proizvodnju hormona odgovornih za metabolizam ugljikohidrata, čime se ubrzava metabolizam. Uz to, smanjuje nervozu, anksioznost i poboljšava kvalitetu sna.
  • Krkavina. Smanjuje koncentraciju holesterola u krvi. Poboljšava metabolizam vode i soli, čime se smanjuje natečenost i pomaže smanjiti obim tijela.
  • Smreka. Jača zglobove. Važan je elektrolit odgovoran za funkcije svih stanica i tkiva u tijelu.
  • Komorač. Stanje ketoze čini vas umornim i odsutnim. Borovnica daje energiju i pomaže održanje koncentracije te potiče mršavljenje bez gubitka mišićne mase.
  • Sena. Opušta mišiće nakon treninga, ublažava bolove u zglobovima i sprječava mišićne grčeve.

KETOTEA ĆE SE POBRINUTI ZA VAŠU FIGURU DOK VI UŽIVATE U ŽIVOTU!

JE LI POGODAN ZA VEGETARIJANCE?
KetoTea nije testiran na životinjama, ne sadrži životinjske sastojke i pogodan je za vegane i vegetarijanace.

MNOGE TABLETE ZA MRŠAVLJENJE UTIČU NA VAŠE HORMONE. ŠTA JE S ČAJEM KETOTEA?
KetoTea se sastoji od biljnih komponenti, samim tim se štitite od loših nuspojava, a uz to mršavite.

MORATE LI BITI NA KETO DIJETI ILI MOŽETE JEDNOSTAVNO PITI KETOTEA I SMRŠATI?
Da bi gubili na težini i koristili KetoTea, nije potrebno da budete na keto dijeti, rezultate ćete imati i s običnom ishranom.

ŠTA KAŽU STRUČNJACI O ČAJU KETOTEA:

KetoTea: mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorijevanja masti

U procesu ketoze, masti se razgrađuju na masne kiseline i glicerin, nakon čega se pretvaraju u ketonska tijela. Međutim, ketoza započinje tek kad jetri i mišićnim tkivima ponestane glikogena. To se obično događa u roku od sedam do 10 dana.

Kako bi se ubrzao ovaj proces, a samim tim i proces sagorijevanja masti, svojim pacijentima preporučujem upotrebu dodatka zvanog KetoTea. Ovaj proizvod podržava vaše tijelo kada ste na keto dijeti pružajući mu vitamine, suzbijanjem gladi i uklanjanjem umora i tjeskobe. Glavna prednost čaja KetoTea je blokiranje apsorpcije ugljikohidrata koji se inače pretvaraju u glukozu (šećer), apsorbiraju u krvotok i dovedu do povećanja tjelesne težine.

Uz KetoTea, gubitak težine se odvija brzo i dosljedno, bez štete po vaše zdravlje.

Amina Zahirović, nutricionista, Medicinski centar za hranu, zdravlje i ljepotu

IZJAVE ŽENA KOJE SU VEĆ ISKUSILE EFEKAT PREPARATA KETOTEA:

Keto dijeta je definitivno rješenje za mene. Nedavno sam čula za nju. U osnovi, možete jesti sve što volite i smršati. Stvar je u tome što sam ja konzumirala previše ugljikohidrata i masti. Zbog toga sam dobila na težini. S 29 godina imala sam 95 kg. Čim sam smanjila količinu ugljikohidrata, težina mi se počela smanjivati iako sam nastavila jesti pomfrit. Tada sam saznala za KetoTea. Kad sam počela piti ovaj čaj, proces mršavljenja je išao još brže. Ukupno sam u četiri mjeseca izgubila 30 kg. I nikad nisam prestala jesti pomfrit.

Adisa

Od kako znam za sebe, uvijek sam na nekoj dijeti. Gladovanje, poremećaji spavanja i problemi s kožom bili su moji redovni problemi. Ponekad bih smršavila, ali opet bih se počela prejedati i dobila bih još više kilograma. Bio je to začarani krug. Prvi put sam čula za KetoTea od svog nutricioniste. U početku mi je ketonski nivo bio samo 0,9 mol, ali nakon što sam počela piti KetoTea, povećao se na gotovo 10 mol. Smanjila sam unos ugljikohidrata i odmah sam vidjela rezultate. Svake sedmice moja težina se smanjivala za 4-5 kg. Bila je to čista magija. Osjećala sam se sjajno, nisam osjećala glad i spavala sam sedam sati svake večeri.

Aida

Tako malo znamo o svom tijelu. Nisam imala pojma kako kompleksan proces se odvija u mom tijelu dok nisam posjetila nutricionistu i čula za ketozu. Inače sam lijena osoba. Kad mi se nije išlo u teretanu, samo bih smanjila unos hrane. Kad bih se prejela, sutradan ne bih jela ništa. Težina mi je varirala, +/- 3 kg. Šta mogu reći o čaju KetoTea ? To je nešto što morate imati. Koristeći ovaj dodatak i slijedeći keto dijetu, uspjela sam izgubiti rekordnih 15 kg i doći do savršenog oblika tijela bez mnogo muke. Nalazi mog urina su pokazali povećanje količine ketona za šest puta, što nije mnogo, ali ipak sam zadovoljna rezultatima.

Lana

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

KetoTea: mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorijevanja masti
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom