Kardio Komplex od hipertenzije: normalan pritisak već od prve upotrebe!

Kardio Komplex od hipertenzije: normalan pritisak već od prve upotrebe!

 • Normalizira krvni pritisak za 6 sati zbog bioflavonoida
 • Obnavlja tonus i elastičnost krvnih sudova za 1 tretman
 • Bezbjedan za svaku dob, učinkovit u 1,2 i 3 fazi hipertenzije
NARUČITE ODMAH

Epohalno otkriće naučnika

Bosanskohercegovačkim naučnicima iz Nacionalnog centra za flebologiju bilo je potrebno 8 godina da dizajniraju ovaj profilaktičko-terapeutski dodatak. Otkriće godine je nominovano za međunarodnu nagradu Fondacije Gairdner. Višestruki testovi su dokazali djelotvornost ovog dodatka prehrani što je akademicima obezbijedilo sve potrebne dozvole, certifikate kvaliteta i podršku vlasti.

Kardio Komplex uklanja 5 osnovnih uzroka hipertenzije

Kardio Komplex od hipertenzije: normalan pritisak već od prve upotrebe!

 1. Preopterećen živčani sistem (stres, nesanica itd.)
  Kardio Komplex ublažava osjećaj anksioznosti jer sadrži korijen valerijane i srčenicu.
 2. Toksine u krvnim sudovima
  Kardio Komplex poboljšava funkciju srca, čisti krvne sudove od nakupljenog otpada zahvaljujući bioflavonoidima dobijenim iz zelene kafe i gloga.
 3. Varikozitet i trombozu
  Kardio Komplex poboljšava vensku cirkulaciju, razgrađuje ugruške i ojačava zidove krvnih sudova jer sadrži koncentrirane tučkove cvijeta poznatog kao hmelj (Humulus lupulus).
NARUČITE ODMAH

Povećan nivo šećera u krvi

Kardio Komplex smanjuje količinu šećera u krvi, sprječava dijabetes zahvaljujući ekstraktima origana i preslice.
Prekomjernu težinu Kardio Komplex potiče mršavljenje, pojačava metabolizam i funkciju bubrega zahvaljujući ekstraktu matičnjaka.

Pogodnosti preparata Kardio Komplex ©

Kardio Komplex od hipertenzije: normalan pritisak već od prve upotrebe!

 • Brza pomoć
  Već u prvih 6 sati nakon uzimanja, pritisak će se normalizirati!
 • Ne uzrokuje nagle skokove i padove pritiska.
  Regulira ispravno funkcioniranje srca.
 • Sveobuhvatno poboljšanje zdravstvenog stanja.
  Uklanjanje angine pectoris, aritmije, neuroze, poboljšanje pamćenja, vraćanje sposobnosti govora i kretanja nakon moždanog udara.
 • Djelotvorni rezultat bez neželjenih posljedica.
  Žive biljne ćelije se potpuno slažu s ćelijama ljudskog tijela

Mišljenje stručnjaka

Potvrđujem! Glavni borac protiv hipertenzije su flavonoidi. Mogu se dobiti samo iz zelenog čaja i gloga. Nalaze se u skoro svim lijekovima protiv hipertenzije. Ali! Njihova koncentracija u većini proizvoda je zanemariva!

Zato djelovanje možete čekati i nekoliko godina. Zasigurno znam da je jedini lijek koji obiluje bioflavonoidima Kardio Komplex. Vidio sam njegovu formulu i zaključke neovisnih stručnjaka i uglednih ljudi. Ovaj dodatak prehrani preporučujem pacijentima i prekorim ih ako počnu samoliječenje i uzimaju nešto što “im je prijatelj savjetovao”, “su pročitali na internetu”, “čuli na TV-u”. To je pogrešno! Protiv hipertenzije se trebate boriti samo sigurnim metodama! Onima u koje vjeruju doktori i koje će učiniti da vaša bolest zauvijek nestane.

Doktor specijalista, M.D.
Edin Muranjković

Komentari ljudi koji su zadovoljni djelovanjem proizvoda Kardio Komplex ©

Shvatila sam da povišen pritisak dovodi do ishemijskog moždanog udara – infarkta mozga – pošto sam vidjela kako se to dogodilo mojoj sestri. Doktori su joj spasili život, ali nije se u potpunosti oporavila. Kada sam se ja po prvi put suočila s ovom bolešću, već sam bila svjesna nekih trikova i znala sam da treba tražiti biljne preparate. Moja doktorica, mudra žena, propisala mi je Kardio Komplex. Zahvalna sam joj. Prošle su 4 godine i više nemam hipertenziju. Sad sam potpuno zdrava osoba koja se ne boji infarkta ili moždanog udara. Brinite se o svome zdravlju!

Belma Tahirović, 61 godina, Sarajevo

Prije nekoliko godina išla sam na liječenje u Tuzlu. Tamo su sprovodili istraživanje o novom preparatu protiv hipertenzije. Naravno da sam se bojala. Ali šta sam drugo mogla uraditi? Nijedan drugi lijek mi nije pomagao, pa sam odlučila probati. Srećom, bila sam u grupi koja je dobijala Kardio Komplex, a ne placebo. Nakon dva sata, pritisak mi se normalizirao. Postupno sam se počela osjećati mnogo bolje! Mnogo mi je drago što sam učestvovala u istraživanju ovog lijeka. Moj pritisak je sad u redu.

Lejla Bećirović, 47 godina, Bihać

Imam 51 godinu. Prije tri godine sam dobio dijagnozu hipertenzije u našoj bolnici. Šum na srcu i tako dalje. Patio sam, ali ništa nisam uradio povodom toga. Prije šest mjeseci, sudeći po svim znacima, imao sam mikro moždani udar. Onda sam se uspaničio, ali sam odbio piti pilule koje su mi propisali. Na sreću, naišao sam na starog prijatelja koji mi je predložio Kardio Komplex. Sad, kao što možete pogoditi, me NIŠTA ne muči. Pritisak mi je normalan, zdrav sam kao dren!

Abdulah Sijarić, 51 godina, Zenica

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Kardio Komplex od hipertenzije: normalan pritisak već od prve upotrebe!
Samo do 09:12:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom