Hypercaps za čišćenje krvnih sudova: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

Hypercaps za čišćenje krvnih sudova: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

Dr. Tahirović kaže da tajna dugog života leži u krvnim žilama . Ako su čiste i zdrave, možete živjeti do 120. godine, pa i više, i osjećati se potpuno zdravo. Kardiolog je tu tvrdnju potpuno potvrdio.

 

Naš reporter je uspio obaviti intervju s dr. Tahirovićem koji je objasnio svoju metodu čišćenja krvnih žila koja produžava život.

– Gospodine Tahirović, često ste govorili da su čiste krvne žile osnova zdravlja. Zašto?

– Jednostavno je. Funkcionisanje organa i sistema u tijelu ovisi o kvaliteti cirkulacije krvi. Cirkulacija krvi znači dostavljanje kisika i hranjivih sastojaka u unutrašnje organe, kao i prikupljanje ugljičnog dioksida i metaboličkih produkata. U djetinjstvu, adolescenciji, mladosti, više se krećemo, krvni sudovi su novi, elastični, čisti – hranjivost organa je maksimalna. S godinama se manje krećemo, a naši sudovi se počinju prljati. To je zbog mnogih faktora, od kojih nisu svi štetni (kao što su pušenje, nezdrava prehrana, loše okruženje, sjedeći način života), već i prirodni (taloženje lipida, proces koji se odvija u svim organizmima).

Hypercaps za čišćenje krvnih sudova: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

Šta su to “prljave” krvne žile? Zamislite neke cijevi pune hrđe. Šta se dešava? Pritisak vode se povećava, a voda ima loš ukus. Ista stvar se događa i s krvnim žilama. Kada se na njih talože holesterol ili druge tvari, tlak raste ( prljave žile su glavni uzrok hipertenzije! ), krv sadrži nečistoće, cirkulacija krvi je narušena. Kao rezultat toga, dešavaju se promjene u svim organima i sistemima u tijelu. Čak je i koža sistem.

Ljudsko tijelo stari. Ako ste oprezni i očistite krvne sudove, imate šansu da živite najmanje 20 godina bez bolova u organima ili zglobova, a tijelo će raditi izvrsno. Drugim riječima, čišćenje krvnih žila može vam produžiti život i zdravlje. I to nije samo teorija. Preporučio sam ovu metodu svojim pacijentima i lično je praktikujem. Svi koji su poslušali moj savjet, živjeli su više od svojih vršnjaka.

NARUČITE ODMAH

Nečistoće iz krvnih žila mogu uzrokovati pojavu sljedećih bolesti:

 • Ateroskleroza. Žile prestaju funkcionisati: male žile su potpuno začepljene, a glavne sadrže velike naslage holesterola.
  Ishemijska bolest srca. Nastaje zbog redovnog nedostatka krvi u koronarnim žilama, a koja se razvija zbog nečistoće u žilama.
 • Moždani udar. Poremećaji opskrbe krvlju u moždanom tkivu uzrokuju smrt nervnih završetaka, što dovodi do gubitka određenih funkcija.
  Hipertenzija. Nečistoće iz krvnih žila uzrokuju sužavanje lumena i povećanje krvnog tlaka.
 • Proširene vene. Pojavljuju se unutar tijela, a ne samo na nogama (što je za žene alarmantno). Hemoroidi su posljedica venske dilatacije.
 • Tromboza vena i arterija. Depoziti nečistoće iz krvnih žila formiraju tromb i uzrokuju uništenje krvne žile, što može dovesti do smrti grupe ćelija iz organizma. Ako se tromb odveže i dospije u krvotok, može doći do začepljenja krvnih žila u srcu, srčanog zastoja, što u 70% slučajeva uzrokuje smrt pacijenta.

– Molim vas da nam kažete svoju tajnu za čišćenje krvnih žila.

– Do nedavno mi je za proces čišćenja krvnih žila bilo potrebno nekoliko mjeseci. Skupljao sam ljekovito bilje, tražio sam ih na pijaci ili sam ih naručivao na internetu i od njih sam pripremao sam infuziju. Sada to više ne trebam raditi, budući da su moje kolege iz Instituta za kardiovaskularne bolesti razvili dobar i jeftin lijek za čišćenje žila – „Hypercaps“. Zapravo, ovaj proizvod reguliše krvni pritisak i liječi hipertenziju, zahvaljujući pročišćavanju žila. Zbog toga je odličan za našu svrhu.

Hypercaps za čišćenje krvnih sudova: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

Obratite pažnju na to da se ove kapsule sastoje od prirodnih sastojaka i vitamina koji čiste krvne sudove od holesterola, normaliziraju pritisak i poboljšavaju opće stanje. Zato su tako korisne.

Većina pacijenata i dalje pita za moj savjet u vezi s pročišćavanjem krvnih žila. U posljednje vrijeme, preporučujem im samo ovaj proizvod. Vrlo je efikasan.

Na web stranici Instituta za kardiovaskularne bolesti predstavljena je službena statistika kliničkih studija. Otprilike 2 hiljade pacijenata učestvovalo je u njima, a svi su pratili tretman “Hypercaps”.

Rezultati studija:

 • Normalizacija arterijskog krvnog pritiska u 1-2 dana od primjene lijeka – 99% slučajeva
 • Normalizacija srčanog ritma nakon završetka tretmana – 97% slučajeva
 • Potpuno čišćenje krvnih sudova od holesterola nakon tretmana – 99% pacijenata
 • Povećanje efikasnosti liječenja hroničnih bolesti – 99% pacijenata
 • Poboljšanje općeg zdravstvenog stanja – 100% pacijenata
 • Odsutnost bilo kakvih neželjenih reakcija tokom liječenja – 100% pacijenata
NARUČITE ODMAH

Komentari

Hypercaps sam već kupio i testirao. Ja patim od visokog krvnog pritiska već 7 godina. Ne mogu se sjetiti tog vremena u životu kad sam imao normalan krvni pritisak. Na preporuku doktora, shvatio sam da moram da očistim žile. Nakon jednomjesečnog liječenja proizvodom Hypercaps, krvni tlak mi se vratio u normalu! Prošla su 2 mjeseca od kada više nemam povišen krvni pritisak. Živim sasvim drugi život. Osjećam se hiljadu puta bolje. Svima preporučujem ovaj odličan lijek, a sa ovim popustom je skoro kao poklon.

Rasim

Ja takođe sam se liječilo sredstvom Hypercaps mjesec dana. Osjećam se zdravije i jače. Osjećam se mlađe.

Aleksandar

Prije mjesec dana započela sam liječenje proizvodom Hypercaps. Ponekad sam imala visok krvni pritisak i nepravilan srčani ritam. Koristim ga već 2 sedmice. Krvni pritisak se vratio u normalu. Osjećam se potpuno zdravo.

Amila

Imam 61 godinu. Započeo sam tretmane čišćenja žila prije 5 godina. Pomažu mi da održim zdravlje i daju mi snagu. Nemam nikakvu bolest, mada su mnogi moji kolege već umrli. I dalje se seksam, izvinite na izrazu. Apsolutno je neophodno očistiti krvne sudove.

Kasim

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Hypercaps za čišćenje krvnih sudova: normalizacija arterijskog krvnog pritiska
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom