Hip Tea protiv hipertenzije: zaboravite visok krvni pritisak jednom zauvek!

Hip Tea protiv hipertenzije: zaboravite visok krvni pritisak jednom zauvek!

 • Normalizuje pritisak uz konstantno proveravanje i merenje
 • Vraća ton i vaskularnu fleksibilnost
 • Bezbedan za sve uzraste, efikasan u 1, 2, 3 stepenu stepenu hipertenzije
NARUČITE ODMAH

Hip Tea eliminiše top 5 uzroka hipertenzije

 1. Nervna kongestija (stres, nesanica). Hip Tea eliminise anksioznost jer sadrži ekstrakt bosiljka.
 2. Štetne materije u krvnim sudovima. Hip Tea poboljšava rad srca, čisti krvne sudove od zagusenja, zahvaljujući bioflavonoidima iz kore ženke.
 3. Varikozne vene i stvaranje krvnih ugrušaka. Hip Tea poboljšava venski edem, razbija krvne ugruške, jača zidove krvnih sudova jer sadrži žalfiju.
 4. Povećan šećer u krvi. Hip Tea snižava šećer u krvi, sprečava dijabetes, zahvaljujući ekstraktu bosiljka.
 5. Prekomerna težina. Hip Tea podstiče mršavljenje, poboljšava metabolizam i rad bubrega uz pomoć ruzmarinovog ekstrakta.

Hip Tea protiv hipertenzije: zaboravite visok krvni pritisak jednom zauvek!

NARUČITE ODMAH

Efektivnost Hip Tea-a© je klinički dokazana

 • NORMALIZACIJA KRVNOG PRITISKA 100%
 • UKLANJANJE VENSKE TROMBOZE 90%
 • UKLANJANJE ARITMIJE 99%

Način primene

 1. Četiri supene kašike čajne mašavine preliti sa litrom ključale vode.
 2. Dobro nakvasiti poklopiti ostavit da odstoji sat vremena.
 3. Nakon toga procediti svu količinu i piti četiri puta dnevno po šolju nezasladjenog čaja.

Stručno Mišljenje

Hip Tea protiv hipertenzije: zaboravite visok krvni pritisak jednom zauvek!

Potvrđujem!
Glavna borba protiv hipertenzije je bioflavonoid. Izvlači se samo iz smole i kore divljeg ariša. Prisutan je u skoro svakom leku protiv hipertenzije. Ali za većinu proizvođača sadržaj je beznačajan! To znači da se efekat može čekati godinama. Preparat koji je pun bioflavonoida je Hip Tea. Video sam njegovu formulu i mišljenje nezavisnih stručnjaka. Preporučujem Hip Tea !

Doktor najviše kategorije dr S. Petrić

Prednosti Hip Tea-a©

 1. Pomoć. Nakon primene i konstantnog proveravanja 2 puta dnevno vaš krvni pritisak će biti normalan!
 2. Nema naglog pada pritiska. Harmonično reguliše rad srca
 3. Kompletna rehabilitacija. Eliminacija angine, aritmije, nervoze, poboljšanja pamćenja, oporavka govora i moždanog udara
 4. Efikasno delovanje bez neželjenih efekata. Ćelije biljnih biljaka su u potpunosti usklađene sa ćelijama ljudskog tela

Recenzije ljudi s ocenom Hip Tea©

Na primer, moja starija sestra je bila ubeđena da smanjenje pilula za krvni pritisak dovodi do ishemijskog moždanog udara – moždanog udara. Lekari su joj spasili život, ali ona nikada nije dolazila sebi. Kada sam bila pogođena ovom bolešću, već sam znala šta da potražim, među biljnim lekovima. Moj lekar, veoma pametna žena, propisala mi je Hip Tea. Veoma sam joj zahvalna. Evo, poslednje 4 godine nisam bila hipertenzivana. Apsolutno sam zdrava osoba i ne plašim se srčanog udara ili šloga. Želim vam zdravlja!

Lidija, 61 godina

Pre nekoliko godina lečila sam se u sanatorijumu Belokurikha. Tamo je sprovedeno novo ispitivanje dodataka hipertenziji. Naravno, bojala sam se. Ali šta da radim? Nijedan od lekova mi nije pomogao i odlučila sam se. Srećom, upala sam u grupu kojoj je podaren Hip Tea. Nakon 2 sata, pritisak se normalizovao. Ali postepeno sam se počela osećati odlično! Veoma mi je drago što sam u to vreme učestvovala u testovima na lekove. Pritisak je uvek normalan.

Tatjana, 47 godina

Imam 51. Pre 3 godine u našoj poliklinici su mi dijagnostikovali hipertenziju, šum srca itd. Patio sam, ali nisam ništa uradio. I pre šest meseci imao sam sve znakove mikro-udara. Tada sam se uspaničio, ali sam odmah odustao od propisanih tableta. Hemija je štetna, kao što svi znaju. Ali nisam znao šta da radim. Dobra stvar, slučajni susret sa prijateljem uveo me je u Hip Tea. Kao što ste pretpostavili, pritisak je normalan, zdrav sam kao bik!

Ivan, 51 godina

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Hip Tea protiv hipertenzije: zaboravite visok krvni pritisak jednom zauvek!
Samo do 05:06:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom