Herbal Aurum za zglobove: spasiti vas od boli i upale!

Herbal Aurum za zglobove: spasiti vas od boli i upale!

 • Smanjuje otekline
 • Ublažava bolove usred artroze
 • Ublažava bolove usled okoštavanja
 • Ublažava bolove usled reume i artritisa
 • Ublažava sve vrste sportskih povreda, uganuća, istegnuća, poboljšava cirkulaciju i vraća prirodnu boju koži
 • Pomaže kod upala i grčenja mišića
 • Pomaže kod bolnih stanja hrskavica
 • Ojsetićete olakšanje već prilikom prvog nanošenja
NARUČITE ODMAH

Sastav lijeka

Herbal Aurum za zglobove: spasiti vas od boli i upale!

 1. Mentol
  Mentol je prirodni anestetik i ima blago antiseptičko dejstvo. Utiče na receptore za osjećaj temperature pa mentol na koži daje osjećaj hlađenja. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrijanost upaljenog mjesta.
 2. Kamfor
  Ulje kamfora se upotrebljava u obliku rastvora za utrljavanje, deluje antiinflamatorno i na koži uzrokuje kratkotrajno širenje krvnih sudova čime daje osjećaj topline, dok površinski kožu blago hladi. Kamfor djeluje kao antiseptik, redukuje upale, stimuliše cirkulaciju, jača tonus kože, pružajući joj prijatan osjećaj hlađenja.
 3. Eukaliptus
  Osim toga što djeluje umirujuće, etarsko ulje eukaliptusa nas i štiti od bakterija i mikroba i koža ga brzo upija. Ulje eukaliptusa se preporučuje za masažu tijela, jer pomaže u izliječenju iritacije kože, uboda insekata i plihova. Za masažu leđa i ramena koristite eukaliptusovo ulje s uljem vitamina E, jer olakšava masiranje. Kao prirodni analgetik, eukaliptusovo ulje ublažava bolove u tijelu i zglobovima, te opušta um i tijelo.
 4. Ruzmarin
  Ruzmarin je od davnina poznat kao ljekovita biljka. Eterično ulje ruzmarina ima antioksidantno i antiseptičko dejstvo, pročišćava i tonifikuje kožu, smanjuje nadutost stomaka, a jednako je djelotvoran i kod poboljšavanja pamćenja. Eterično ulje ruzmarina posjeduje antibikrobne i antiseptičke kvalitete. Sudeći prema zaključcima stručnjaka Medicinskog fakulteta u Kataniji u Italiji, riječ je o supstanci koja pomaže ćelijama u borbi protiv oštećenja kože.

Zašto je Herbal Aurum gel jedinstven?

Jedinstvena patentirana formula omogućava:

 • Najbrže prodiranje kroz kožu
 • Najdublje prodiranje u tkivo
 • Drastično podizanje lokalne cirkulacije

Podizanjem lokalne cirkulacije omogućavamo da dođe do “samoizliječenja” i popravljanja stanja tretiranog mjesta na najprirodniji mogući način.

NARUČITE ODMAH

Baka i unuk

Herbal Aurum za zglobove: spasiti vas od boli i upale!

Mladić, koji je inače aktivni sportista, nakon distorzije (uganuća) skočnog zgloba isprobao je gel po preporuci svoje bake koja je imala problema s reumom. Oporavak je, obzirom na težinu i ozbiljnost problema – bio iznenađujuće brz, a gel je pomogao da se hematom i oteklina brže povuku.

“Bila sam iznenađena kada sam čula da je Herbal Aurum gel u svega nekoliko dana pomogao u oklanjanju otoka i hematoma i omogućila mom unuku povratak sportskim aktivnostima.”

Njegova baka, nakon dugogodišnjeg iskustva s reumom i polugodišnje svakodnevne primjene gela, kaže da zglobovi više nisu tako bolni i da osjeća bolju pokretljivost.

Recenzije liječnika

Doktorka Marija

Zanimljivo je da je gel pomogao i doktorki Mariji koja je imala problem bolnih i uraslih noktiju na nogama.

 

Herbal Aurum gel se pokazao i boljim nego što sam očekivala i u potpunosti ispunio svoj „zadatak“. Vrlo brzo je došlo do ublažavanja osjećaja bola, a posle nekoliko dana i njegovog potpunog uklanjanja.

 

Doktorka preporučuje gel kod simptoma: neuralgijskog i neuropatskog bola, bolova zbog lumbaga, išijasa, umora, ukočenog vrata, osteoporoze, bola u donjem delu leđa, upalnih reumatskih bolesti (reumatoidni artritis, ankilozantni spondilitis, giht), operacije kuka, distorzije ligamenata, iščašenja ramenog zgloba, bolova u kolenu, mišićno-koštanih bolesti raznih uzroka i bolesti kičme (spondilolisteza, uklještenje diska – discus hernia i lumbarna spinalna stenoza).

 

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Herbal Aurum za zglobove: spasiti vas od boli i upale!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom