HemoNormal odmah se riješite hemoroida!

HemoNormal odmah se riješite hemoroida!

 • Uklanja bol od prve primjene
 • Brzo zaustavlja krvarenje
 • Uklanja svrab i peckanje
 • Uklanja hemoroidalne čvorove
NARUČITE ODMAH

Zašto se krema Hemonormal preporučuje svima protiv hemoroida?

HemoNormal odmah se riješite hemoroida!

 1. Potpuno uklanjanje hemoroida već za 21 dan.
 2. 99% korisnika Hemonormala zauvijek se rješavaju hemoroida.
 3. Osjećaj slobode i lakoće već za 4 sedmice primjene.
 4. 100% originalna proizvodnja s certifikatom.
 5. Cijena pakovanja ove kreme jeftinija je od bilo koje druge metode liječenja.
 6. Maksimalno potrošeno vrijeme na upotrebu je samo 5 minuta dnevno.
 7. Maksimalno pogodno pakovanje krema Hemonormal omogućava vam da tretman prođete na najprijatniji način.

Kako vam krema Hemonormal pomaže da se riješite hemoroida?

Djelovanje kreme Hemonormal i njena svojstva uslovljeni su posebnim sastavom preparata i posebnom tehnologijom proizvodnje. Krema sadrži ricinus kao glavni sastojak. Aktivna sredstva kompleksno uklanjaju osnovne simptome hemoroida tako što pojačavaju uzajamno djelovanje:

 • Krvarenje tokom pražnjenja crijeva ili tragovi krvi u fekalijama.
 • Ispadanje čireva iz debelog crijeva.
 • Osjećaj stranog tijela, osjećaj težine.
 • Svrab i peckanje u oblasti anusa.
 • Bol prilikom pražnjenja crijeva, hodanja i u sjedećem položaju.
NARUČITE ODMAH

Efikasnost kreme Hemonrmal potvrđena je istraživanjima

HemoNormal odmah se riješite hemoroida!

Obimna klinička ispitivanja krema Hemonormal sprovedena su u Medicinskom centru BiH (Sarajevo) 2015. godine. U istraživanjima je učestvovalo preko 1000 muškaraca i žena koji boluju od hemoroida različitog stepena. Svi ispitanici su koristili kremu Hemonormal tokom 3 sedmice. Rezultati istraživanja su iznenadili i doktore!

Ostala sredstva

Preko 95% muškaraca i 98% žena je primijetilo značajna poboljšanja već za nekoliko dana od početka primjene kreme Hemonormal, a preko 90% ispitanika se potpuno izliječilo od ove bolesti. Nijedno danas poznato sredstvo za liječenje hemoroida nema tako veliki stepen efikasnosti!

Šta kažu doktori o kremi Hemonormal?

Naravno da je sve individualno i da preparate protiv hemoroida treba birati zavisno od simptoma bolesti, stepena njenog razvoja, a također i posebnih karakteristika organizma. Ali početne faze razvoja hemoroida se mogu liječiti, u većini slučajeva, potpuno i samo pomoću kreme Hemonormal.

 

Ali ako je pacijent, kako bi se reklo, odlagao rješenje problema za sutra i dozvolio da se bolest ukorijeni u organizmu i razvije do 3. ili 4. faze kada su hemoroidalni čvorovi već veliki, onda jedan tretman neće biti dovoljan. Neophodno je minimalno proći 3 tretmana liječenja i voditi zdrav način života.

Tahir Mujdžić, proktolog. Staž – 23 godine.

Stvarne recenzije kupaca

Hemoroidi me nisu zaobišli zbog sjedilačkog posla programera. Bolovi prilikom pražnjenja crijeva su me mnogo mučili kao i svrab i iscjedak krvi. Otišao sam proktologu i on mi je propisao kremu Hemonormal s prirodnim sastavom. Krema je brzo uklonila bol, čvorovi su se smanjili i više nije bilo problema s odlaskom u toalet. Sad se odlično osjećam. Pravim 5-minute pauze na poslu i radim lagane vježbe po savjetu doktora da se hemoroidi ne bi ponovo vratili.

Ismar, Banja Luka, 35 godina. Programer

Imam hemoroide u 3. fazi. A ovo je prilično zapušten stadij bolesti. Imala sam izbor da idem na hitnu, ali opasnu operaciju ili da se okrenem dugotrajnom kompleksnom tradicionalnom liječenju. Izabrala sam drugu opciju jer mislim da je bolje kupiti neki jeftini preparat, nego proći kroz dugotrajan oporavak nakon operacije. U bolnici su mi propisali kremu Hemonormal. Nakon 2-sedmične upotrebe sam osjetila prve rezultate. A i svidjelo mi se kako se lako koristi. Dovoljno je da se stavlja 2-3 puta dnevno na oboljeli dio i to je sve. Čvorovi su se smanjili, a nema više ni svraba, naticanja i bolova. Već se osjećam bolje.

Jasmina, Sarajevo, 26 godina. Knjigovođa

Nakon porođaja mi se iza koljena pojavila ružna plava vena i baš mi je kvarila izgled. A najgore je bilo to što me ta noga boljela na kraju dana, peckalo me i probadalo. Nije ništa pretjerano ozbiljno, ali nije bilo ni prijatno. Drugarica mi je predložila da koristim ove krema. Baš sam se iznenadila koliko je rezultat bio brz. Hemoroidi su nestali za sedmicu-sedmicu i po i više se nisu vraćali.

Mirela, Tuzla, 31 godina. Frizerka

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

HemoNormal odmah se riješite hemoroida!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom