Diatea Forte protiv dijabetesa: vodite računa o šećeru u krvi!

Diatea Forte protiv dijabetesa: vodite računa o šećeru u krvi!

 

SREDSTVO PROTIV DIABETESA TIPA 2

 • Za dijabetes tipa 2
 • Regulišu nivo glukoze u krvi
 • Osoba nikada neće preći na diabetes tipa 1 odnosno na insulin.
NARUČITE ODMAH

KAKO SE MOŽE PREPOZNATI DIABETES?

 1. Često osećanje velike žedji
 2. Obilno mokrenje
 3. Razlog stvaranja velike količine urina
 4. Konstantan umor
 5. Gubitak telesne težine

Diatea Forte protiv dijabetesa: vodite računa o šećeru u krvi!

NARUČITE ODMAH

MOMENTALNI EFEKAT SREDSTVA DIATEA PROTIV DIABETESA TIPA 2

 • MORII NIGRI FOLIUM
  List Crnog Duda se upotrebljava kod šećerne bolesti i kod upalnih organa za mokrenje.
 • HELIANTHUS TUBEROSUS
  Čičoka ili kako je još naziva topinambur, slatki krompir nema skroba nego inulina, zbog čega ga u prehrani koriste za osobe obolele od šećerne bolesti – dijabetesa.
 • CICHORII RADIX
  Koren Vodipije ova manje poznata biljka lekovita svojstva ima zahvaljujući inulinu koji sadrži, kao i vitaminima K, P, B, C, ali i miteralne soli. Vodopija se koristi kod dijabetesa.

KOMENTAR STRUČNJAKA ZA METABOLIZAM

Diatea Forte protiv dijabetesa: vodite računa o šećeru u krvi!

Dijabetes je stanje hronične hiperglikemije (povišen nivo šećera u krvi) koje dovodi do nastanka hroničnih komplikacija na multiplim organskim sistemima, čime se značajno smanjuje kvalitet života, kao i životni vek bolesnika. Korišćenjem Diatea vi održavate nivo sećera u krvi i sprečavate prelaženje sa Diabetesa tipa2 na Diabetes tipa1 i korišćenje insulina.

KOMENTARI KUPACA:

Pre par godina sam počela da se jako loše osećam i nisam znala šta je uzrok. Loš osećaj je bio jako nepodnošljiv. Otišla sam kod stručnjaka za metabolizam i posle analize krvi rekao da imam diabetes tipa 2 i preporučio mi je čaj od čicoke. Našla sam na internetu prirodni preparat Dianetin na njihovom oficijalnom sajtu i stvarno mi pomaže Sada držim nivo šećera u krivi i nekoristim nikakve lekove. Preporučujem.

Milena 34 god

Moja konstantna dugogodišnja nervoza je uticala na dobijanje diabetesa tipa2. Posle mnogo probanih preparata i lekova koji održavaju nivo šećera u krvi naišla sam na DiaTea Ovaj proivod mi je stvarno pomogao da se moje stanje Diabetsa tipa2 nerazvija dalje u Diabetes tipa1 tj korišćenje insulina. DiaTea koristim svakodnevno.

Jovanka 39 god

Moja ishrana u mladosti brza i nekvalitetna hrana haburgeri, prekomerne količine kafe, slatkiši so doveli do pojavljivanja diabetsa tipa2. Mučio sam se proizvodima i probao sam sve što se tiče pirodnih preparata koji održavaju nivo sećere u krvi. Lekar mi je preporučio DiaTea. Diabetn je čaj na prirodnoj bazi ima 8 aktivnih komponenata koji rade u lancu kao jedna da bi se bolje i lakše tečnost usvajala u organizam. Pijem ga već skoro godinu dana i jako sam zadovoljan. Dobro je što sam našao ovaj proizvod. .

Petar 46 god

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Diatea Forte protiv dijabetesa: vodite računa o šećeru u krvi!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom