DiaStop od dijabetesa: pomoći će brzo smanjiti šećer u krvi!

DiaStop od dijabetesa: pomoći će brzo smanjiti šećer u krvi!

Biljni čaj DiaStop pravi je dar za ljude sa povišenim šećerom u krvi, kao i za one koji žele da preventivno djeluju. Sadrži sve pomenute biljke koje sagorijevaju šećer, a obogaćen je raznim vitaminima potrebnim vašem organizmu. Ove biljke uklanjaju suvišnu tečnost iz vašeg tijela i pomažu vam da izgubite 15 kg u roku od 1 mjeseca.

NARUČITE ODMAH

Indikacije za hipoglikemijsku fitoterapiju

DiaStop od dijabetesa: pomoći će brzo smanjiti šećer u krvi!

 • dijabetes tipa 1 i 2;
 • hronični pankreatitis, bol u gušterači;
 • višak kilograma (5 ili više kilograma viška);
 • genetika (ako vaši rođaci imaju dijabetes);
 • nizak imunitet, česte prehlade;
 • bolesti bubrega i jetre;
 • hronični stres;
 • nepravilna ishrana, ljubav prema slatkišima.

Top 5 biljaka za smanjenje šećera

DiaStop od dijabetesa: pomoći će brzo smanjiti šećer u krvi!

 1. LISTOVI BREZE
  Listovi breze klasičan su način smanjenja šećera u krvi. Mekani listovi u maju, još uvijek malo ljepljivi, imaju moćna adstringentna i diuretička svojstva. Višak šećera izlučuje se zajedno sa urinom, što je dobro ne samo za ljude sa dijabetesom, već i za sve koji vole bombone i kolače. Listovi se pripremaju u maju – početkom juna, kada još nisu potpuno otvoreni. Važno je ne propustiti ovaj trenutak. Zrelo lišće breze nemoćno je protiv glukoze zbog niskog sadržaja vitamina C i retinoične kiseline.
 2. LISTOVI KOPRIVE
  Studije su otkrile da kopriva (njezini listovi i stabljika) pomaže u snižavanju razine glukoze u krvi, stoga može biti i dobra pomoć u liječenju dijabetesa. Ljekovite tvari prisutne u koprivi stimuliraju gušteraču na otpuštanje inzulina, dok istovremeno inhibiraju djelovanje alfa-glukozidaze – enzima zaduženog za razgradnju ugljikohidrata. Zahvaljujući tome, tijelo sporije apsorbira glukozu te se sprečava nagli porast razina šećera u krvi.
 3. PLOD CRNOG DUDA
  Ove slatke bobice možete da jedete čak i kod naprednih oblika dijabetesa. Smanjuju šećer u krvi, poboljšavaju protok krvi i pomažu u zaštiti vida. Bobice crnog duda sadrže mirtilin, supstancu sličnu insulinu koja stabilizuje rad gušterače i uklanja zagušenja u žučnim kanalima. Crni dud je koristan, bilo da je svjež ili suv. Ove bobice možete dodati čaju, sa njima praviti deserte, esencije i nezaslađene sokove.
 4. MAHUNE PASULJA (PASULJEVINA)
  Ako volite jela sa pasuljom, nemojte da bacate mahune. Možete da ih osušite, sameljete i sa njima pravite čajeve, esencije i napitke.
 5. LISTOVI MASLINE
  Listovi masline nadaleko su poznati po antioksidacijskim, antikancerogenim i kardioprotektivnim svojstvima, ali istraživači sa Sveučilišta Tsukuba u Japanu otkrili su da njihovi listovi mogu pomoći i u metabolizmu lipida.
NARUČITE ODMAH

Čime zamijeniti ljekovito bilje ako imate povišen šećer u krvi?

Čaj DiaStop pojačava snažno djelovanje lišća breze i ispire višak šećera i holesterola zajedno sa vodom. Takodjer smanjuje masno tkivo, ubrzava metabolizam i bori se protiv umora.

 

Taj proces započinje prvom šoljom. 2-3 sata kasnije, šećer u krvi se smanjuje za trećinu. I uz redovan unos čaja DiaStop vaše tijelo jednostavno neće primijetiti niti jednu kiflicu ili slatkiš – višak glukoze izlaziće zajedno sa urinom.

 

Čaj DiaStop je jednostavno napraviti. Ne trebate ništa da sušite ili meljete. Samo dodajte vruću vodu, promiješajte i pijte ga kao obični čaj.

Komentari

Janko

O lišću breze – slažem se 100%! Puno je posla oko njega: pronađi pravo vrijeme, sakupljaj, suši… Ali trud se isplati: dvije nedelje i šećer mi je normalan

Bojana

I zašto se mučiti ako možete da ga kupite u gotovom proizvodu?

Katarina

Da li je neko pio ovaj čaj ? Da li je zaista moguće smršati sa njim? Imam 102 kg, imam dijabetes tipa 2, dijete mi uopšte ne pomažu

Jelena

Ja lično sam smršala. Ne previše, samo 5 kg. Ali imam i dijabetes, jako je teško izgubiti čak i 5 kg. I ovoliko sam oslabila za 2 nedelje!

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

DiaStop od dijabetesa: pomoći će brzo smanjiti šećer u krvi!
Samo do 05:06:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom