DETONIC od hipertenzije: hitna pomoć za srce i krvne žile!

DETONIC od hipertenzije: hitna pomoć za srce i krvne žile!

 • Jača i čisti zidove krvnih žila
 • Rastvara kolesterole plakete
 • Sprječava komplikacije
 • Normalizira pritisak
NARUČITE ODMAH

Kako očuvati srce zdravim?

DETONIC od hipertenzije: hitna pomoć za srce i krvne žile!

Hipertenzija se ne može manifestirati godinama. Povišen pritisak pripisuje se umoru, vremenskim prilikama ili značajkama tijela. Kada se pojave glavobolja, nesanica ili kratkoća daha, posljednja stvar o kojoj razmišljaju su srčani problemi. Kod mene je sve u redu, na ulici je samo vruće, rekla je moja majka kad joj je nedostajalo daha.

Bojim se sjetiti se dana kad sam je mogao izgubiti … Otprilike 2 mjeseca prije srčanog udara brzo se umorila i požalila se na glavobolje. Uza sve to, pritisak nije bio visok – 135/90. Na dan napada, moja se majka osjećala normalno i otišla je u trgovinu. Kasnije su me zvali iz bolnice i rekli da je na intenzivnoj njezi. Sve je uspjelo.

Oporavak je bio vrlo dug, a napad se mogao ponoviti u bilo kojem trenutku. Pritisak je još bio 150/95. Loši testovi proizašli su iz velikog broja tableta, što je prijetilo razvoju bubrežnog zatajenja. Hitno je potrebno smanjiti broj dnevno konzumiranih tableta. Ali kako? Doista, bez njih, stanje se odmah pogoršava.

Detonic –pouzdana zaštita za srce i krvne žile

 • Normalizira očitanje tlaka
 • Smanjuje kolesterol
 • Sprječava izgladnjivanje stanica kisikom
 • Čisti krvne žile
 • Eliminira glavobolju i zujanje u ušima
 • Pruža normalan vaskularni ton
NARUČITE ODMAH

5 glavnih savjeta kardiologa

DETONIC od hipertenzije: hitna pomoć za srce i krvne žile!

 1. Pazite na svoj krvni tlak
  Pokrenite zdravstveni dnevnik u kojem ćete pratiti očitanja krvnog tlaka barem 2-3 puta dnevno.
 2. Pokušajte kontrolirati svoje emocionalno stanje
  Pored uništavanja živčanih vlakana, hormon stresa negativno utječe na rad kardiovaskularnog sustava. Stres ubrzava metabolizam, puls i povećava krvni tlak u žilama. Kao rezultat toga, hipertenzivni pacijenti mogu odmah osjetiti nelagodu u ušima, očima i prsima.
 3. Ne zaboravite na prehranu i fizičku aktivnost.
  Ograničite unos soli i šećera. Potrebno je potpuno eliminirati duhan i alkohol. Ako imate prekomjernu težinu, pokušajte je smanjiti. Višak masnog tkiva u tijelu stvara ozbiljan teret na svim organima, ljudski mišićno-koštani sustav, čini da srce radi s osvetom.
 4. Pratite rezultate ispitivanja
  Važno je da su pokazatelji kolesterola, hemoglobina, kreatinina, elektrolita, mokraćne kiseline i drugih pokazatelja u granicama normale.
 5. Uzimajte vitamine / vitaminske komplekse
  S arterijskom hipertenzijom normalni vitaminski kompleksi nisu prikladni. Ne sadrže potrebne komponente za zdravlje kardiovaskularnog sustava. Propisujem Detonic svim svojim pacijentima. Njegova učinkovitost je zbog interakcije sastojaka koji pomažu u čišćenju krvnih žila od kolesterola i plazmi i stres na bubrezima. Važna razlika između Detonic i drugih lijekova je normalizacija koncentracije kisika u krvi. Tlak raste s grčevima u žilama i nedostatkom kisika u plazmi. B vitamini koji komuniciraju s ekstraktom matičnjaka, održavaju stabilnu visoku razinu kisika, sprječavaju vazokonstrikciju i podižu krvni tlak

Recenzije

Esma Mehmedović,
42 godina

Imam kroničnu hipertenziju prije 10 godina. Da bi se tijelo oslobodilo od stalnog unosa tableta, liječnik je propisao Detonic. Tlak se vratio u normalu, ozbiljnost je nestala, bol i šum u glavi, prestali su se povlačiti u prsima i nesanica je prešla. Nakon ispijanja tečaja Detonic, shvatila sam da predugo sjedim na ozbiljnim lijekovima, zbog čega su i započeli moji problemi s bubrezima. Drago mi je da su mi sada pritisak i testovi normalni.

Amir Mehmedović,
27 godina

Detonic sam kupila za svoje roditelje – oboje su hipertenzivni. Mama i tata počeli su se osjećati puno bolje nakon uzimanja. Nakon savjetovanja s liječnikom, počela ga je uzimati sama radi prevencije. Imam vrlo visok rizik od pojave hipertenzije, a Detonic krši krvne žile, normalizira funkcije kardiovaskularnog, živčanog, imunološkog sustava tijela. Tjedan dana kasnije moje su migrene nestale, počela sam bolje spavati. Sve je to rezultat čišćenja kardiovaskularnog sustava. Zato savjetujem svima koji imaju problema s pritiskom.

Emir Đindo,
54 godina

Kupio sam Detonic za dionice. Nisam očekivao čudo, računao sam na barem minimalna poboljšanja. Ali tjedan dana kasnije primijetio sam prva poboljšanja. Počeo je bolje spavati i pritisci su prestali. Nacrtao sam tečaj i problem povećanog pritiska ostao je, nadam se, zauvijek u prošlosti. Pokazatelji poput mladog momka – 120-80. Dobro se osjećam, ubuduće ću se za prevenciju.

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

DETONIC od hipertenzije: hitna pomoć za srce i krvne žile!
Samo do 09:12:22Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom