Celufix protiv celulita: kompletna uputa za rješavanje problema sa celulitom

Celufix protiv celulita: kompletna uputa za rješavanje problema sa celulitom

Imate celulit? Mrzite svoje tijelo upravo zbog celulita? Pokušavali ste da ga se riješite, ali neuspješno? Uzimali ste svakojake skupe tretmane koji Vam nisu pomogli? Ukoliko je odgovor DA a sva pitanja, onda ste na pravom, gorkom mjestu na kojem sam JA bila. Doduše definitivno ne istom..

 

Prije par godina, doživjela sam izuzetan stres nakon što sam otkrila da me moj zaručnik vara sa svojom kolegicom sa posla. Naravno, on to nije znao, a ja mu nisam govorila. Oduvijek sam bila izuzetno sigurna u sebe iz razloga jer su mi stvari išle od ruke.

NARUČITE ODMAH

HRANA MI JE DALA VELIKU UTJEHU

Pronašla sam utjehu u hrani – jednostavno kad god sam se osjećala tužnom ili depresivnom, pojela bih kolač ili čokoladu. Obzirom da do sada sam uvijek bila izuzetno zgodna i u top formi, nisam uopće razmišljala da bi se ovo negativno iskustvo moglo odraziti na moje tijelo. Nakon mjesec dana tugovanja, apsolutno nisam imala vremena da razmišljam o svom izgledu. Iskreno, bolila me briga.

POGLEDAJTE NA ŠTA SU MI NOGE LIČILE!! FUJ!

Zanemarila sam to.. govorila sebi da je normalno jer prolazim kroz ovo što prolazim. Ipak, kako je vrijeme prolazilo, ja sam se sve više debljala. I više. I on je primjetio. Sve vrijeme je znao da nešto nije ok.. sumnjao je da znam. A ja sebe više nisam mogla podnijeti pa sam odlučila da mu kažem.

NARUČITE ODMAH

Celufix protiv celulita: kompletna uputa za rješavanje problema sa celulitom

NAPRAVILA SAM ODLUKU

Donijela sam odluku da moram da korigujem svoju ishranu i da počnem trenirati da bih opet izgledala odlično i vratila samopouzdanje na nivo kakvo je bilo prije. Odmah sam uzela stvari za trening, upisala se u teretanu i počela trenirati. Obzirom da sam bila izuzetno odlučna da popravim stvari te se osjećala pozitivno, rezultati su vrlo brzo došli.

Kilogrami su spadali kao ludi uz dobru ishranu i dobar trening. Počelo mi se vraćati samopouzdanje te sam se polako osjećala seksipilnom. Primjetila sam da me opet gledaju muškarci, slično onako kao što je bilo ranije. Ipak, nije to bilo to.

Najgora stvar koju nisam mogla da riješim je celulit koji se pojavio zbog naglih promjena u kilaži.

Izuzetno sam se nervirala, jer koliko god da sam trenirala, nisam mogla da zategnem svoju guzu i butine. Konsultirala sam se sa raznim trenerima, pokušavala razne kreme i tretmane, išla na masaže.. ništa nije pomoglo da riješim problem. Konstantno sam se grizla oko toga jer sam odlučila da perfektno izgledam – bolje nego što sam ikada izgledala. Bila sam odlučna da nađem rješenje za celulit! Moje prijateljice su mi predlagale maderoterapiju, govoreći da je njima pomogla da se riješe celulita. Čak su mi preporučile poznanicu koja se bavila maderoterapijom. Obzirom da sam probala sve moguće prije toga, nije me bilo teško nagovoriti. Otišla sam na maderoterapiju ne očekujući ništa. Dočekala me stručnjakinja za maderoterapiju koja je bila spremna da mi promijeni život.

RJEŠENJE KOJE NISAM OČEKIVALA

Stručnjakinja za maderoterapiju mi je ispričala kako su njene sve klijentice prezadovoljne jer sve vide odlične rezultate u vidljivom smanjenju u svim tipovima celulita. Rekla sam joj da je moj celulit grozan i da iskreno ne vjerujem da će mi pomoći maderoterapija.. kao što mi nijedan tretman ranije pomogao. Ona se nasmijala i rekla kako ni njima nije pomogla maderoterapija..

Ostala sam blago šokirana jer je nisam razumjela šta priča.. kako im neće pomoći maderoterapija? Pa ona je stručnjak za maderoterapiju!!! Zašto onda tvrdi kako su sve klijentice zadovoljne?

Rekla je kako je glavno rješenje za celulit ustvari gel “Celufix”. Gel Celufix stavlja na klijentice prije svake sesije, gdje ustvari maderoterapija samo pospješuje protok krvi i razbija naslage da bi se Celufix brže i efektivnije upio.

Celufix protiv celulita: kompletna uputa za rješavanje problema sa celulitom

ŠTA MI JE REKLA

Kao stručnjak za maderoterapiju, rekla mi je da odgovorno tvrdi da Celufix gel pravi odlične rezultate čak i bez maderoterapije, ili bilo koje masaže. Savjetovala me da kupim Celufix te da ga sama sebi dobro utrljam na bedra, donju ložu i guzu.

Obećavala mi je takve rezultate da mi je rekla da neću moći da vjerujem – da će se moja bedra i guza zategnuti samo kroz par puta korištenja Celufix proizvoda.. da ću celulitu reći zbogom zauvijek!!! Za sva vremena! Bila sam usplahirena sve vrijeme dok sam slušala.

Samo sam zamišljala kako moj celulit nestaje, a samim tim i sve moje nesigurnosti. Bila sam spremna da promijenim sve.

KAKO SAM CELULITU REKLA ZBOGOM ZAUVIJEK!

Poslušala sam nju i odmah uzela nekoliko pakovanja Celufix-a! Išla sam na sve ili ništa – ukoliko upali, biću najsretnija na svijetu! Ukoliko ne, bar znam da sam sve probala. Nakon što sam otvorila pakovanje, osjetila sam jako lijep miris kombinacije raznih biljaka. Nanijela sam Celufix na bedra i guzu blagim pokretima ruke te utrljala dobro.. i nadala se najboljem.

 

I ČUDO SE DESILO. Već nakon 10 dana korištenja Celufix gela, REZULTATI SU BILI VIŠE NEGO VIDLJIVI!! Moja guza je dobijala pravi oblik koji sam željela! Dan za danom, celulit je sve više nestajao, a ja sam bila sve sretnija i sretnija. Nakon mjesec dana upotrebe, CELULITA VIŠE NIJE BILO!!! REKLA SAM MU ZBOGOM ZAUVIJEK!

 

Umalo sam se onesvijestila od sreće! Otrčala sam ženi sa maderoterapije plačući, govoreći joj da joj se nikad neću moći zahvaliti za njenu preporuku Celufix gela koji mi je vratio vjeru u sebe, i u život. Dala sam sebi priliku da me stvari pogode i dovela se u priliku da upropastim svoje tijelo. Nakon svega, celulit je ostao kao moja finalna prepreka za koju nisam mogla naći rješenje dugo vremena. Ipak, u moj spas je došao Celufix gel koji i dalje koristim, iako više nemam celulit.

 

Jednostavno toliko dobro djeluje na moje tijelo i zateže ga sve više i više!!! Pored guze i bedara, zategla sam i stomak dodatno sa Celufix gelom! Nemoguće je opisati koliko mi je dobrog u životu donio ovaj gel. Više nemam nesigurnosti, izgledam bolje nego ikada prije, i…imam novog frajera.. Život je prelijep.

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Celufix protiv celulita: kompletna uputa za rješavanje problema sa celulitom
Samo do 09:12:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom