Apolloss za mršavljenje: drži težinu pod kontrolom i zaboravi na komplekse!

Apolloss za mršavljenje: drži težinu pod kontrolom i zaboravi na komplekse!

Idealna linija uz Apolloss!

 • Bez dijeta
 • Bez treniranja
 • Bez stresa i frustracije
 • Bez gladovanja
 • Bez štetnosti po zdravlje
NARUČITE ODMAH

Najpopularniji proizvod za mršavljenje među najvećim svjetskim zvijezdama!

Specijalista Amela, savjetnik za zdravu ishranu poznatih osoba, preporučuje Apolloss. Mršavljenje uz Apolloss se dešava postepeno, bez prekida, bez naglih skokova težine što sprječava nastanak strija. Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka sredstva intenzivira metabolizam, potiče probavu i razbija masti nataložene u tijelu. Potiče metabolizam, daje energiju za ispunjeniji život i koristan je za figuru.

Apolloss za mršavljenje: drži težinu pod kontrolom i zaboravi na komplekse!

NARUČITE ODMAH

VIDLJIV REZULTAT VEĆ OD PRVIH DANA!

Naučnici su konačno otkrili jednostavnu i praktičnu metodu gubljenja težine bez promjene načina života. Razvili su formulu za Apolloss koji sadrži aktivne sastojke koji uništavaju masti, te uklanjaju sve toksine iz tijela. Težina se smanjuje ali ne i grudi. Apolloss ubrzava metabolizam i smanjuje apetit što omogućuje postepeno gubljenje kilograma svake sedmice bez fizičke aktivnosti i ograničenja u prehrani.

Visokokvalitetan sastav zahvaljujući kojem ćete smršati brzo i sigurno!

 1. ZELENI ČAJ. Ispire toksine, tonizira vas, smanjuje proizvodnju potkožnog masnog tkiva, usporava starenje.
 2. SCHIZANDRA. Sagorijeva stare masne stanice i sprečava povratak kilograma.
 3. KOPRIVA. Pojačava proizvodnju leptina – “hormona osjećaja sitosti”, smanjuje apetit, suzbija glad.
 4. MENTA. Smanjuje nivo glukoze i holesterola.
 5. MASLINA. Ubrzava metabolizam, ne dopušta da višak kalorija ostane u vašem tijelu.

Kako koristiti Apolloss?

 • Apolloss kuhajte kao obični čaj. U kipuću vodu možete dodati malo meda.
 • Pijte jednu do pet šolji napitka dnevno ili šolju prije svakog obroka i šolju prije svakog treninga.
 • Preporučeno trajanje kursa je 28 dana.

Apolloss za mršavljenje: drži težinu pod kontrolom i zaboravi na komplekse!

APOLLOSS JE MRŠAVLJENJE BEZ ŠTETNOSTI PO ZDRAVLJE!

 1. Pretvara masnoću u energiju, daje vitalnost
 2. Smanjuje apetit i gasi glad
 3. Ubrzava metabolizam
 4. Čisti tijelo od toksina i viška tekućine
 5. Ne izaziva hormonske poremećaje

KAKO ĆE SE PROMIJENITI VAŠE TIJELO KAD POČNETE PITI APOLLOSS

 • 1. DAN. Primijetit ćete da se ujutro budite odmorni i svježi.
 • 5. DAN. Vaše tijelo radi na mršavljenju, počinjete gubiti težinu.
 • 10. DAN. Raspoloženi ste, izgubili ste nešto težine, nosite odjeću manju za 1 broj.
 • 21. DAN. Vaše tijelo je podmlađeno, tjelesna masa se smanjila, višak kilograma je nestao.
 • 28. DAN. Izgubili ste mnogo težine, nosite nekoliko brojeva manju, seksi odjeću, svi su ludi za vama!

NEKE OD 2350 PRIČA NAŠIH KUPACA

Imam samo 30 godina a do nedavno sam težila 80 kg. Imam problema sa želucem tako da mi ne odgovaraju mnoge dijete. U našem malom gradu je teško pronaći korisne dijetalne proizvode. Nikad nisam voljela sport, jednostavno nisam voljela vježbati. Međutim, sve se promijenilo kad sam čula za Apolloss. To je napitak koji ima divan okus i treba ga piti više puta dnevno. Proizvođač, također, preporuča pijenje 1,5 litre vode dnevno. Mjesec dana sam pratila sve upute i moja očekivanja su ispunjena! Zaista nevjerojatno! Za to vrijeme potpuno sam obnovila garderobu ali, što je najvažnije, imam novog dečka! Cvijeće, izlasci, večernje šetnje! Mislila sam da neću nikad to imati u životu! Razmišljam da krenem u još jedan tretman kako bih poboljšala i održala postignuti rezultat.

Katarina Perović, 30 godina

Nakon rođenja trećeg djeteta, nikako se nisam mogla vratiti u formu. Debeo stomak, debele noge… To me stvarno uznemiravalo, ali nisam mogla ništa uraditi po tom pitanju. Obzirom da sam majka troje djece, nisam imala baš mnogo slobodnog vremena… Dijete nisu dolazile u obzir jer sam alergična na sve i svašta, a još uvijek dojim bebu. Zato i nije baš jednostavno odabrati pravilnu prehranu. Komšinica mi je rekla da se njena bratišna riješila viška težine nakon poroda uz pomoć Apolloss. Na uputama je pisalo da ovaj čarobni napitak uklanja salo sa stomaka za mjesec dana. Iskreno, nisam vjerovala. Kako je to moguće? Nekoliko šolja dnevno, bez napora, jednostavno smršaš? U svakom slučaju, pregledala sam njegov sastav, sve je prirodno, pročitala sam i recenzije. Odlučila sam ga probati. Počela sam ga piti. Za sedam dana sam već osjetila prve promjene. Imala sam više energije i spavala sam bolje. Vjerovatno je slučajnost, ali se i vrijeme poboljšalo tako da je mlađe dijete moglo preći u svoju sobu. Nakon dvije sedmice, stala sam na vagu i nisam vjerovala svojim očima! Smršala sam nekoliko kilogama! Mjesec još nije bio završen, a već sam mogla stati u hlače koje sam nosila prije prve trudnoće! Suprug je postao seksualno aktivniji, vjerovatno očekujemo i četvrto dijete :). Sad znam kako se vratiti u formu nakon poroda, više ga se ne bojim.

Belma, 30 godina

Do 27. godine, aktivno sam vodila računa o tijelu, izgledala sam prilično dobro i zdravo. Međutim, godine i hormonalne promjene su učinile svoje. Nisam imala snage ni volje za bavljenje sportom i dijete. Morala sam obnoviti garderobu i kupiti odjeću većeg broja. Zatim, još većeg broja… Kad sam trebala kupiti odjeću još većeg broja, prijateljica mi je donijela Apolloss napitak i rekla da ga pijem svaki dan. Također, preporučila mi je da pijem mnogo vode. Nisam baš vjerovala u rezultate. Zamislite moje iznenađenje kad sam nakon mjesec dana uspjela stati u svoju staru odjeću! Štaviše, osjećam se snažno i puna sam energije! Koža mi izgleda mnogo mlađe. Ne znam da li je do Apollossa ili slučajnost, ali vaga ne laže! Plus, mislim da sam se podmladila 10 godina!

Mirsada, 34 godine

Nakon porođaja mi je ostalo mnogo viška kilograma i sala. Osim toga, radost majčinstva je došla zajedno sa proširenim venama. Zato nisam mogla ići u teretanu. A kako sam mogla smršati bez vježbanja? Jela sam zdravo ali nije pomagalo. Zamalo sam se pomirila sa svojim izgledom kad sam čula mame u igraonici kako pričaju o čaju za mršavljenje. Tačnije, pričale su da je to prevara jer ko bi povjerovao da par šolja Apolloss i bez napora može ukloniti salo. Da skratim priču, odlučila sam ga probati uprkos svemu. Nisam zažalila ni sekunde! Vratila sam se u fomu od prije trudnoće za mjesec dana. Sad sam naručila još jedno pakovanje, želim poboljšati rezultat. Mame gledaju kako se mijenjam sa sumnjom, ne vjeruju da mi pomaže Apolloss. Ali kladim se da ga je svaka od njih već naručila.

Ivana, 26 godina

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Apolloss za mršavljenje: drži težinu pod kontrolom i zaboravi na komplekse!
Samo do 28:09:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom