Acnex od akni: najbolje do sada poznato sredstvo za liječenje bubuljica i akni!

Acnex od akni: najbolje do sada poznato sredstvo za liječenje bubuljica i akni!

 • Rezultati vidljivi već nakon 3 dana
 • Sprječava veliku infekciju kože
 • Trajno uklanja i najteže akne
NARUČITE ODMAH

Ulje australijskog čajevca

Acnex od akni: najbolje do sada poznato sredstvo za liječenje bubuljica i akni!

Ulje čajevca je eterično ulje koje se pravi od australske biljke čajevac (lat. Melaleuca alternifolia).

Stotinama godina u prošlosti je korišten u liječenju brojnih bolesti prije nego što je 1923. otkriveno da ima dvanaest puta jače antiseptičko djelovanje od tada korištenih lijekova. Primjera radi, u Drugom svjetskom ratu bio je obavezni dio prve pomoći kod svakog australijskog vojnika. Zbog svog snažnog djelovanja, bio im je nezamjenjiva prirodna zaštita od raznih infekcija.

VAŽNO!

Do sada nije poznato da postoji bolje i efikasnije sredstvo u borbi protiv akni i bubuljica na licu, vratu, leđima, i drugim dijelovima tijela.

Epohalno otkriće naučnika

Brojne studije dokazuju da bi se ulje čajevca zbog snažnog djelovanja terpinena moglo koristiti i u liječenju raka kože, melanoima . Studije u laboratorijima brojnih istraživačkih centara pokazale su da uzrokuje smrt malignih stanica naprednog mesothelioma i B16 melanoma, čime se svrstava među izvrsne antikancerogene prirodne lijekove.

 

U “Medical journal of Australia” navedeno je da ulje čajevca sprečava rast sljedećih patogenih gljivica i bakterija: Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Streptococcus pyogenes, Tropionibacterium acnes, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Shigella sonnei, Candida albicans, Trichophyton mentagrophytes, Microsporum canis.

NARUČITE ODMAH

Acnex© liječi sve poznate vrste akni

Acnex od akni: najbolje do sada poznato sredstvo za liječenje bubuljica i akni!

 1. ACNE COMEDONICA
  Poznate kao Blage akne. Najčešće se pojavljuju na čelu, nosu i obrazima tokom puberteta, ali se mogu pojaviti i u kasnijem životu.
 2. ACNE PAPULOPUSTULOSA
  Umjerene akne, Papulopustular Acne. Najčešće se pojavljuju na čelu, nosu i obrazima. Ostavljaju ožiljak
 3. ACNE CONGLOBATA
  Poznate kao Ozbiljni oblik akni, AC, pojavljuju se tokom cijelog života i to na nosu, bradi, vratu, leđima. Mogu biti jako opasne
 4. ACNE FULMINANS
  Po obilježjima slične su Acne Conglobata. Pogođene osobe mogu iskusiti groznicu i upalu zglobova. Pojavljuju se na različitim dijelovima tijela i mogu biti jako opasne.
 5. ZLATNA NJEGA
  Acnex čuva stanice, čiti Vašu kožu sjajnom, lijepom i zdravom!

Pogodnosti preparata Acnex©

Acnex od akni: najbolje do sada poznato sredstvo za liječenje bubuljica i akni!

 • Brza pomoć
  Već u prvih par dana nakon uzimanja, stanje će se početi normalizirati!
 • 100% sigurno
  Zahvaljujući svojoj formuli Acnex mogu koristiti svi uzrasti
 • Sveobuhvatno poboljšanje zdravstvenog stanja.
  Koža je najveći organ i zbog toga rješavanjem oboljenja kože kompletno stanje organizma se popravlja
 • Djelotvorni rezultat bez neželjenih posljedica.
  Idealan omjer posebno odabranih sastojaka čini Acnex posebnim.

Način upotrebe:

Upustvo za upotrebu dobijete uz preparat. Formula preparata i omjer sastojaka prilagođeni su svim tipovima kože kao i svim vrstama akni.

Mišljenje stručnjaka

Potvrđujem! Glavni borac protiv akni koji je do sada poznat je definitivno australski čajevac. Možda ste već i čuli da je ulje australijskog čajevca efikasno u liječenju akni ali morate znati da je tu najbitniji omjer prilikom pravljenja formule Ulje čajevca ako koristite na svoju ruku može Vam jako oštetiti kožu ako niste napravili dobar sastav.
Zasigurno znam da Acnex ima idealan omjer sastojaka. Vidio sam njegovu formulu i zaključke neovisnih stručnjaka i uglednih ljudi. Ovaj prirodni preparat preporučujem pacijentima, a prekorim ih ako počnu samoliječenje i uzimaju nešto što “im je prijatelj savjetovao”, “su pročitali na internetu”, “čuli na TV-u”. To je pogrešno! Protiv akni se trebate boriti samo sigurnim metodama! Onima u koje vjeruju doktori i koje će učiniti da vaša bolest zauvijek nestane.

Doktor specijalista, M.D.
Edin Muranjković

Komentari ljudi koji su zadovoljni djelovanjem proizvoda Acnex ©

Za mene je Acnex postao pravi spas. Prije nekoliko sedmica imala sam nevjerovatnu infekciju po leđima. Kao da sam tinejdžerka. Acnex mi je poklonila prijateljica kada se vratila iz Srbije u Bosnu sada nakon ovih problema sa granicama zbog virusa, tamo je to probala i ostala je u šoku, barem tako ona kaže. Dala mi je 3 bočice. Naravno, nisam pretjerano razmišljala samo sam odlučila da probam. Koristila sam redovno. Dala mi je još neku kremu FaceRevita sa kojom sam izbijelila kožu nakon korištenja ovog preparata i tako sam u potpunosti riješila svoj problem. Jako mi je drago, mislim da sam samo imala sreće što imam pravu prijateljicu i što sada zbog nje imam Acnex. Da toga nije bilo stvarno ne znam da li bih uopšte ikad ponovo otišla na plažu.

Belma Tahirović, 41 godina, Sarajevo

Prije nekoliko godina išla sam na liječenje u Tuzlu. Tamo su sprovodili istraživanje o novom preparatu protiv akni. Naravno da sam se bojala. Ali šta sam drugo mogla uraditi? Nijedan drugi lijek mi nije pomagao, pa sam odlučila probati. Srećom, bila sam u grupi koja je dobijala Acnex, a ne Placebo. Nakon par dana, akne su počele da se “suše”. Postupno sam se počela osjećati mnogo bolje! Mnogo mi je drago što sam učestvovala u istraživanju ovog lijeka. Moje lice ponovo blista

Lejla Bećirović, 29 godina, Bihać

Prije nego sam uzeo Acnex imao sam akne posljednji put u srednjoj školi. Međutim nedavno mi se pojavio veliki broj njih najviše na ramenima. U 35. godini shvatio sam da hitno trebam dovesti sebe u red. Nakon nekog vremena saznao sam za Acnex i koristio ga nakon tuširanja svakodnevno. Sada bar dvije boceAcnexa uvijek imam u rezervi, nikad se ne zna :)

Abdulah Sijarić, 23 godina, Zenica

NARUČITE ODMAH

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Acnex od akni: najbolje do sada poznato sredstvo za liječenje bubuljica i akni!
Samo do 09:12:23Postoji popust od 50% Kupujte sa popustom